Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Tuesday, February 22, 2011

Rojak Bellamy

Assalamualaikum,

hari tu ada orang tanya tentang rojak Bellamy yang aku sebut dalam entri lepas...

nah.. kat bawah ini lah rupa Rojak Bellamy...

Rojak Bellamy ni boleh di dapati di Jalan Bellamy, Bukit Petaling, Jalan Istana Negara...
hehe.. dekat dengan opis aku ler...

rojak ni memang femes ames.. lain dari rojak2 biasa yang dimakan diluar..
betul, tak caya boleh la datang rasa...

:)


ok, sekian, itu sahaja update dari aku malam ini...
semoga tenang tenang sahaja ya... :)

9 comments:

~aSFaLiZa~ said...

wahhhh serius terliur la kella. adeh!! nasib baik tak mengandung. kalau tak wajib kella pos ni

Citarasa Rinduan said...

selamat mlm sayang..

wah..rojak ini..kat jb kami panggil rojak tahu...tapi ada sengkuang, nanas, tahu, timun, dan d,salad....simbah dgn sambal kacang gak..sama..

hehehhe...customer kalau kami buat..peeh...mmg ramai suka tapau..seringgit, 2 ringgit...

kella said...

Asfa: itulah dia! kalau betul tadi memang wajib le kita kena hantonye... hehehe... asfa, memalam jgn mkn.. simpan makan ni esok je~ :p hehehhe... ckp je pandai kita nih.. heheh...

Kak Ayu: camat Malam kak... memang ada banyak jenis kak.. rojak mee, rojak special ada sotong.. yang ini rojak biasa je...

nama bellamy tu sempena tempat tu nama bellamy... hehehe..

wah.. bila la kita dapat rasa kak ayu punya.. hmmmm insyaAllah..

Kazaztan Team said...

opis tu di DBP kah..

kella said...

KT: ha... dekat dekat di situ lah.. dekat dengan ikan bakar bellamy.. :)

nisyA said...

aaaaaarrrgghh!! Atie tak tenang!! Nak rojak! Uwawawaaaaa

gedek! said...

Situ ada opis ke? Kubur banyak la...?

kella said...

nisya: hehehe.. tenang tenang nisya... jgn nanti kerana rojak pula...

en gedek: uihh.. banyak aih opis kan sini... siap ada international school lagi.. kedai ikan bakar tersohor kat sini ler jugak...di hujung kawasan kubur pulak ada kedai kedai makan melayu yang best best juga.. hehehe.. :) mai la jalan jalan sini..

Nadine said...

Rojak bellamy ni dkt2 dgn ikan bakar jalan bellamy tu ke? dulu slalu makan ikan bakar kat sana, tp tak tau plak pasal rojak nie :)

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker