Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Thursday, February 10, 2011

Gambar: Mata sebalik cermin



best tak gambar atas ni kawan kawan? aku cam suke je.. :)
(kalau kawan kawan fb mesti la dah tengok kan.. saja nak letak kat blog je..)
'renungan di sebalik kaca mata'
ha.. baru kena!

gian nak upload gambar! perasan tak entri2 kebelakangan ini.. kurang gambar kan?
kat rumah tak sempat, kat pejabat pula cuma waktu lunch sahaja yang boleh update.. :) tu lah pasai...

11 comments:

Kakzakie said...

Salam kella,

renungan memberi seribu erti....

White Bird said...

sempoi-sempoi.. suka =) romantik gitu

LYAfrina said...

hehehhee... cun..cun...

lya ada gak ambik gamba gni baru2 ni... tp x disebalik kaca mata la...

HB utk kella :-)

My Little Diary said...

salam,

suke dgn gambo ni... sbb tepi laut... nmpk ketenangan di situ... wah!!! indahnya... huhu

ct_nurmarlissaa said...

a,a tui tueee

mzhany said...

kella, power tuh renungan disebalik akca mata ke kaca mata...cayalah ;)

Nadine said...

suka....mengancam ini gambar ;)

ps: owh ade dlm FB ye, ketinggalan tul I..huhu

gadisBunga said...

kalau saya jumpa org yg bercermin mata gelap, biasanya saya akan jadi tak tentu arah sebab tak tau apa yg org tu pandang.

terus gabra. heheh~

Wanita Mutalib said...

saya suka.
soooo suuweeett :p

kella said...

Kak Zakie: hehe.. seribu erti yang sukar dimengertikan... :)

WhiteBird: terima kasih.. :) tq singgah sini memberi komen.. :)

Lya: :) kita dah tengok gambar lya berpayung di dalam fb! cung abis... sape si fotografer tu? fain ke?
tengkiu lya..

Rima: thanks rima... kita ada bnyk lagi gambar tepi laut... rindu laut tu yang amik byk gambar.. :)

Kak Mas: kak mas tulis pe tu.. cam sukar dimengerti je.. :)

Hany: tima kasih hany... cayalah! :) tapi yang penting kaca mata tu semua takda power.. :)

Nadine: ye ke ngancam! :) thanks nad.. ala.. gambar profile fb je...

Gadis Bunga: haah.. memang betul! cepat terus cover apa yang patut, bukan leh percaya kalau yg pakai spek itam terus tak nampak mata dia... trima kasih singgah sini.. :)

Wanita Mutalib: terima kasih suka.. :) semoga manis berpanjangan..

ardinihumaira said...

awww... nak merenung2 jugalah :D

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker