Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Monday, February 28, 2011

Apabila kek di belah belah..

:)
ini ialah bagi memenuhi permintaan en Matahati kita yang kelip kelip matanya.. :)
katanya "teringin nak tengok bentuk kek bila dibelah belah.."
hehe.. nasib baik la aku ada main snap snap sepotong kek untuk ditesting..

maka inilah dia... warnanya gelap, pengcahayaan kurang elok .. so aku kasi terang sikit, tu yang lain lain pulak keterangannya... :)




ya, aku akui... memang comot!

:)
 tapi takpe.. bak kata Hany .. "takpe.. ni baru 1st time.."

moga en '5rul' boleh terima rupenye sebegini... cuma rasa tak dapat le rasa.. tengok gambo je.. :)



komen dari abbi pula..
"bab rasa dah lulus.. cuma kalau boleh nipiskan sikit krim kat atas tu, dan lebihkan sikit je kat lapisan lapisan dalamnya pastu taburan kismis tu memang sedap, kalo tambah kacang lagi sedap kot.."
katanya lagi " teringin nak kasi mak n adik adik rasa ni.. nak tunjukkan kehebatan my wife pada family"
huhu... iyelah tu, nak tunjuk yang elok2 la sikit.. ni comot ni b...

kata akak sebelah pula..
"ko ni, bagi le lebih sikit lain kali..."
hadoi, lebih dari suku 1/3 kita bagi kak tu... heheh..

kata adik..
" yumm..cejuk.. race cam ecekerim laa.."

14 comments:

Kazaztan Team said...

wa..wa..wa.. nanges tgk

nabilah_2908 said...

biar rupa tak berapa menawan..tp rasa...sehingga menjilat jari.. ;)

apa nak Kek ni Kella..? :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
MASAK APA ?

Kakzakie said...

Kuning dan putih nampak cantik dan sedap. Comot sikit sebab krim tapi nampak menyelerakan. Kakak sikit boleh? :)

CT NoArIzAh ArIs said...

Respek le dgn kella...sy sampai la ni x berani g wat kek berlapis2 dan berkrim2 bagai ni... takut jadi lain jee.. cuma wat kek togel je tanpa krim krim bagai..huhuhu!!

MataHati @ MH said...

arrr...menyelerakan betul ah. nyesal tgk gambaor kek semalam..tak pasal2 terus pergi beli sepotong kat secret recepies

Adinda Amy Sensei said...

comot takpe...asalkan sedapppp...hehehehe...

kella...jgn lupa tuka link blog yang baru ni tauuu...

Citarasa Rinduan said...

kella--

wah!!!!!!!!!!!!!!!
wah..kalau abi dah kata gitu...
esok2 buat lagi..chaiyok2

cun09 said...

salam kella ^_^

kata kak liza :-

**nak rase jugee**

Piasara said...

ish2..tak leh tahan ni..
takpa biar nmpak comot tp sedap,berbanding nmpak cantik tp tak sdp.hehe..nice2..

PutRee SeJiNjaNg said...

uuuwwwaaa sedap nya..nak sikit..

ct_nurmarlissaa said...

wahh..taniah.........anda berjaya ...

gedek! said...

Makan dengan nescafe tarik.... perfecto!

Cik Pah said...

kek apa nih kella.. cream peach ker? marvellous.. sedap..

ciK LyndaWawa igUana said...

cam sedap......=] nak!!!!!!!terliur lah........

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker