Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Thursday, February 10, 2011

OH MY GOD!!!!! For Real??

Biar betul!!
baru sekejap tadi aku menyemak 'stats!
terkejut bukan kepalang pulak weh..!
terkejut bila tengok pageviews today ialah 243!! biar betul??
yelah untuk blogger yang suam suam kuku macam aku ni.. nak dapat seratus pun susah! inikan dapat 243 kan!!
tengok tu semalam punya! 48 je!! hehehehe.. see, see!
macamanalah aku tak terkejut kan...
maaflah.. ini cuma aku dan blog picisan aku yang sesuam kuku je..
ada orang gelak ke kat situ? senyum yaa...
takpe..
aku tahu korang lagi lebih, kan?!
semestinya u're da best!! :D
so sesiapa yang tak faham tak mengapa.. cuma nak berkongsi keterujaan seorang 'aku' didalam dunia blogging ni je...
:)
~ Nadine tu... :) ~

terima kasih buat semua yang mengunjungi blog aku ni!
ya.. kamu di luar sana! kamu tahu siapa kamu...
terima kasih banyak banyak tau!

Alhamdulillah..

insyaAllah aku akan cuba buat yang terbaik lagi...
tanpa kamu kamu.. siapalah aku...
:)


wah... hari ini dalam sejarah!
ehehhe...
bikin senyum je...

senyum.. senyum..
kalau saya senyum, anda mesti senyum sekali..
kalau kita senyum, dunia akan berjangkit..
bila semua orang senyum.. dunia tiada penyakit..

5 comments:

Nadine said...

Sama2.. :)

Bkn I je kella, my readers out there pun checkidout ur blog. they were directed to u through my blog ;)

Adinda Amy Sensei said...

salam kella...

saya singgah menjengah kamu...dan membaca entry...

semoga kegembiraan yang kamu miliki hari ini akan terus kekal sampai bila-bila... :)

Citarasa Rinduan said...

selamat malam sayang

tahniah..
kak pun suka mengetahui,
blog matahari mmg mesra kawan tau..

teruskan berblog sayang

ardinihumaira said...

tahniah dear ;)

kella said...

Nadine: terima kasih sebab sudi menyokong juga selama ini.. :) sentiasa dekat di hati..

Cik Amy: moga moga.. tapi kita tahu tak selalunya kita akan kecapi kegembiraan.. pasang surut kehidupan.. :)

Kak Ayu: sayang menyayang! how sweet of u la sis.. terima kasih sebab selalu sudi jenguk kita di sini.. :)

Dni: terima kasih dni... tapi masih takleh kejar dni lagi.. dni selalu je cepat update, kadang tu tak terkejo yop! :)

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker