Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Wednesday, August 25, 2010

Sesiapa yang baik hati boleh tolong ajarkan.

Assalamualaikum,

nak tanya, mcamana nak buat, nak hilangkan 'frame' (bingkai) pada gambar dalam blog?
mesti ada ramai yg tahu kan? dah explore gak tapi masih tak berjaya? boleh kan?

Pastu boleh ke buat kalau kita nak gambar itu sahaja, background nak sama ngan background kita.. errrr... itu boleh buat jugak tak?

Balik kerja main kejar-kejar
kemudian pula menari salsa..
saya budak baru nak belajar..
sudi sudilah luangkan masa..

Selamat berpuasa.. :)

7 comments:

LYaFRINA said...

lya pon xreti kella .. mcmana nk hilangkn frame tu..

& utk soalan no2 lya x bape paham la

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

sis ada terbaca..

cuba awak goggle....

ardinihumaira said...

kat blog dni pon ado frame tu gak. penat try buang. huhu.. t akak dapat tahu cmana leh wat tutorial ye.. dni pon nak tau jugak :)

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

awak awk mintak tolong kat dia

http://ellyahawani.blogspot.com/

ct_nurmarlissaa said...

owhhh..mok cikk tak retiii....

LYaFRINA said...

salam kella...
ok x?? lama menyepi....

kella said...

Lya: tengs.. lama menyepi sebab tengah dok eksplore menyelesaikan masalah! hehehehe... ngada lya mana ada lama.. ohhh... sehari bagaikan setahun lamanya yaa.... ;p

K lynn: haah kak.. kita google.. korek punya korek.. gali punya gali... akhirnya jumpa! tengkiu.. :)

Dni: dni leh klik kat link yang diberikan tu... blogger universiti tu.. hehehe.. byk gak info2 best kat situ! tadi terus buat, terus jadi! hehehe..

Brutal solo: tengs beb! nanti aku cuba korek tnya ilmu dari dia pulaa... tak salah mencari ilmu... tengkiu.. :)

K Mas: hehehehe... takpe kak..kita sama-sama kongsi ilmu bila dah tahu nie... :)

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker