Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Tuesday, August 24, 2010

Bila Tangan dah mula gatal

Bila tgn aku dah mula gatal..
mula lah nk melukis lukis..
rentetan dari lukisan yg aku lukis untuk entri kat bawah tu..
saje je tgn ni gatai nak lukis lukis lagi..
dah lama dah aku tak mlukis.. lama giler..
ala bukan reti pun.. saje suka2 minat nk mlukis..
hehehe...

maka terhasillah lukisan seperti di bawah

konon konon je...


yang bawah ni memang tak jadi lansung! giler lama tak melukis! hilang skil doh!
Kuna, kurus jadinya!
hahahahaha...


Selamat petang dan selamat menjada ibadat puasa hingga waktu berbuka nanti..

IringJeling: korang kalau nak kutuk lukisan aku nih, simpan2 je la ye.. bulan posa nih.. tak baik, huhu.. :p

14 comments:

kella said...

"menjaga' bukan menjada.. sorry.. typing error..

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

kella

hebat2 adik sis, photografer pandai, menjahit pandai, membuat kuih pandai..untung en suami


adeh..mana ada hodoh..cantik jer lukisan kamu..bab kuna tu kan, tang pipi kamu kureng tembamkan....hehehhehe, yang lain...cantik sungguh

Fyzal said...

ok la tu. ada rupa sikit2. ada orang langsungt tak reti melukis.. hehehehe

Mak Su said...

kella mmg ada bakat, kalau maksu lukis, jadik alien

HEMY said...

aku pn lama sangat tak melukis..dulu lukis komik kat buku garis-garis

RedLife2Love said...

pandai akak lukis gmbr pmpn pki tudung tuh.. at least ada gak rupa org.. ika klu lukis jadi org lidi jer.. hehe.. mmg takde seni lukisan langsung.. =P

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

nak duit raya kot

adrinaqamarina said...

wah, not bad. cun3. eh try gambar kte versi kertun pulak. haha

fazRul said...

haa...dia punya shape muka 2 dah lari sikit..kasi adjust balik..mata dah okey..n bibir 2 pun ader lari sikit..kikiki

uit..jgn mara..kiter gurau2 jer tau..;)

tp gmbar pmpuan muslimah 2 mmg terbek..tp..
msti kena ader tapi..hehe
tgn jer lari..kikiki

peace!!!!


p/s: pasni kutuk plak kartun kiter..baru fair n lovely...;)

Nadine said...

betul ckp comment2 di atas. dh kira pandai dh tu kella, ade org lagi tak pandai melukis langsung..mcm I.

dahla lately Faaz suka sgt bagi I doodle board tu suh lukis lion lah, mickey mouselah. adehhh..malu acik nak lukis sbb tak reti! huhuhu

kella said...

K AYu: ishhh.. takdelah hebat mana kak.. jgn ckp camtu.. biasa2 je.. mana ada reti buat sumer tu! :p hehehe.. haaa.. memang failed lukisan tu.. saje je tangan gatai beno.. hehehe tq! :)

Fyzal: ala apa susah, janji ada mata, hidung, mulut, haa oklah tu.. dah jd dah.. hehe

Maksu: hhehhehe.. alien ok gak tu maksu! bukan senang nak lukih alien pun.. mata kasi besar.. :)

Hemy: kan? kan? lukis kat buku garis2 yang lebih2 tak pakai dah.. huhuhu...

Ika: teringat zaman dulu memang suka giler lukis orang lidi yang pelbagai... ada pompuan.. ada laki.. penuh satu buku lukisan orang lidi! hihi :p

BrutalSolo: wehh... bagus tu weh.. best la kalau masih dapat duit raya.. ku takut ku yang kehabisan menghulur duit raya..huhuhu

Adrinaqamarina: ada versi kartun ke? nanti kita checkout k! tengkiu.. :)

Fazrul: hahaha.. takpe.. memang tahupun, dan memang betul setiap komen mu itu! hhihihi.. terima kasih..
yup! betul! sedari dulu hingga kini, kelemahan ku ialah bab melukis tangan, jari..
failed beb.. sampai koyak gaklah kertas lukisan dek padam lukis padam lukis.. hehehe.. neway..thanks... :D

Nadine: haa.. faaz..faaz.. dah makin besar dan makin byk telatahnya kan nadia? itu tandanya dia membesar dengan sihat! tahniah! ala.. takpe la nad, lukis je apa termampu.. janji layan dia kan? :D

LYaFRINA said...

cun lukisan tu.. lya pon minat sgt2 melukis.. skolah dulu slalu msuk ptndingn melukis..

skarang dh lama x melukis.. sjk lumpuh dulu. tgn lya dh kaku..keras smacam.. tulisan lya pon dh x mcm dulu.. kdg2 msa munilis tu, slalu tlps pgangan pen..

LyNn HaMzAh said...

ada bakat melukis rupanya kella nie...leh la lukiskan gmbr kak lynn sekeluarga...

Mimy Hamid said...

pandainya ko lukis...kreatipp...meh la lukis gambar aku

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker