Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Tuesday, August 3, 2010

OGOSTO

hari ni dah 3hb Ogos!
pejam celik pejam celik dah nak dekat ujung tahun dah!
cepat sungguh masa berlalu...

bulan Ogos bagi aku adalah sangat2 istimewa!
Bulan dimana mama aku bersusah payah melahirkan aku
Bulan yang akan mengganjakkan lagi umur aku! uffff...
Bulan dimana aku bertukar 'title' hehehe
Bulan Kemerdekaan! Merdeka! merdeka!
Bulan ni juga, roadtax aku akan tamat tempoh dan minta di renew! duit lagi tuh! hmm

dan paling Istimewa!
Bulan Ogos ni juga kita akan menyambut Ramadhan.. Alhamdulillah.. aku mohon padaMu Ya Allah..semoga aku sempat la bertemu dan melalui Ramadhan yg penuh berkat ini dengan pengisian yg secukupnya.. InsyaALlah...


(mama.. dia bukan tahu aku tgh tonggang tebalik mau amik gambar ini! kalau dia tahu, dia mesti bising punya!)

IringJeling: alamak esok 4 Ogos kan? besday boss laa... apa mau kasi ni? hmm

9 comments:

ct_nurmarlissaa said...

oo iyerr kerr....

Nadine said...

amin :)

smoga i pun sama2 dpt bertemu n melalui ramadhan al mubarak dan grab as much as we can. insyaAllah..

Ain said...

selamat menyambut ramadhan yang bakal menjelma....

suka tengok shoot sentuhan kella, sangat2 cantekkk....

pakat2 la ramai2 beli kek untuk boss, mesti dia suka....

DrSam said...

Banyak peristiwa menarik berlaku Ogos tahun ni nampaknya. sama-sama kita doakan agar Ramadhan menjelma dapat disusuli dengan ibadah yang sempurna.

deena farhana said...

hye kella..

kite lahir bln yg same laa :)

LyNn HaMzAh said...

wah...
x lama lagi birthday kella yer...
yang ke berapa la tu ek...
hehehe...

nabilah_2908 said...

Kella lahir bulan 8 yer...berapa hari bulan..?

wee..sama lah kita... ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
PENAT

LYaFRINA said...

kella..sign in..trus dtg sini dulu..

wowww bln ogos ni kiranya bulan y special dlm hidup kella yer.. samala kita.. bulan y special gak.. tp apa y special tu.. tunggu... hhehehehee...

smoga ramadhan kali ni dpt dilalui dgn baik sekali n membawa keberkatan dlm khidupan kita...


** kella mmg kreatif bab snap2 pic..suka...

kella said...

Kak Mas: iyer... nak kasi adiah ke boss ke? buleh.. kasi ke kite sekali yek! hehehe...

Nadine: :) tengkiu nadina! Yup, together we grab! da most precious month... ramadhan.. :)

Kak Ain: canteek? tq.. haah.. kami dah pakat2 kek le ni.. itu je yang mmpu.. hehehe... sekali secret resepi laa... hohoho... kalau rembat 2 ketul pun bagus jugak kan.. hehehehe... :D

Dr Sam: tengkiu so much sir! semoga sempat la kita semua lalui ramadhan dengan penuh keberkatan.. Amin..

Deena: oh ya ka? mari..mari..
(mari mari kemana! erk musykil... :)
samakah tarikh kita? huhuhu...

Lynn: yang ke teeetttt..... meningkat lagi la umo nih! huh! mencik betul! hmmm.. ala.. apa kisah kan.. umor tu sekadar angka! hehehe... (sedap ati je.. ;p )

Nabilah.. wahh.. nabilah pun sama.. wah.. kena selebret nih! huhuhu..

Lya! : terharu nih...
itu lah.. pegi ke page lya... tahu lya sedang rehat.. takpe.. lya.. takpe lya, kalau lya tak sempat datang sini pun, faham sgat... yng penting kena jg kesihatan tu, untuk sma2 kita lalui ramadhan dengan jayanya! :) betul tak? insyaALlah Lya...

cantik la sangat! kena marah sebab dalam masjid pun nak bergambar katanya..! hehehe... :D

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker