Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Friday, August 27, 2010

Bukan Taknak Komen

Entry Khas untuk puan Lynn Hamzah..
hehehe.. puan, merujuk pada perkara di atas, ingin saya jelaskan di sini, kedudukan sebenar..
saya telah hampir setiap hari akan membaca blog puan, dan memanglah amat teringin sekali meninggalkan komen-komen yang berkaitan, namun, malang sekali saya tidak berjaya untuk meninggalkan komen di ruangan komen puan.
ini adalah disebabkan saya tidak dapat mencari ruangan komen yang biasanya tersedia di bawah entri. Puas sudah saya mencari di setiap pelusok blog puan, tapi tak juga jumpa!

berikut saya sertakan sekali bukti-bukti di mana ruangan komen tidak kelihatan.

di harap pihak puan memahami situasi yang saya hadapi..

saya ada rasa macam blog puan tak suka saya je...
;p :D jgn mara aaa..

hehehe.. ayat skema giler ye kat atas tu! hahaha..

jangan marah eehh.. kita gurau gurau menskemakan diri je..

tapi tulah masalahnya, tak tahu nape ler.. im sure that other bloggers mesti boleh komen kan?
(aku yang bermasalah je ni! hihihi nak kena mandi bunga ke apa... ;p )

waaaaa... nak komen!!

4 comments:

Liessa said...

salam...nape jadi begitu...waduh2...hehe...tadi ade komen rasanye ok jerk...ermm kene try byk kali agak nye...

LyNn HaMzAh said...

hahahahaha...aduhai kella...sampai macam tu sekali...tergelak besar kak lynn...

sebenarnya sejak guna commentluv dari intense debate nie memang ada yang mengadu ada timbul masalah nie...bukan kella sorang jer...

huhuhu...tak tahu apesal la...tp kak lynn ada suggest kat diorang agar try banyak kali masuk blog kak lynn dan mungkin amek masa sket utk komen kat entry kak lynn tu...

kesian kella sebab tak dapat komen...sorry yer kella sebab buat kella terasa yang blog kak lynn tak suka kella...nanti try lagi yer...

Mata Hati said...

aik..sya ok jer boleh kasik komen. mungkin sbb browser kot. try guna browser lain mcm firefox atau opera

LYaFRINA said...

HEHEHHEE.. LYA PON SLALU MCM NI.. KDG2 X KUOR TMPAT POST KOMEN TU.. LYNN GUNA WIDGET LAIN..

KDG2 TU OK J MUNCUL RUANGAN MENGOMEN TU

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker