Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Wednesday, June 1, 2011

entri ke 973 ku..

kring kring...

'' hallooo... seronoknya tengok gambar gambar kamu kat dalam ni,  best je..."

" gambar mana ni kak.."

" gambar kamu berdua tu lah... Gambar mata disebalik cermin mata ni best.. mahu si zul tu amik gambo begitu ya.."

" ohhh.. yang itu.. haahaha.. dia pun kaki cam kita..."

" ha.. ni lagi la.. geli hati tengok  kek geli hati  ni! "

" mana ada kek geli hati kak..."

" ala.. yang kek kamu kata comot tu... wah.. pandai dah sekarang ni buat kek yee.."

" kita budak baru belajar le kak... akak tak tengok kita buat kek Tiramisu.. agak menjadi la jugakk tau kak.. rasa cam best je.. ce akak tengok hehe!!"

" ohhh... ini.. mcamana buat nama cam tu? oohh tampal kertas la ya.. bagus ni, resepi pun ada.. boleh la cuba.. apa whipping krim ni...bla..bla.. bla.."

" whipping krim tu... bla..bla..bla... cubalah kak!"

" niii.. akak berkenan nak buat bubur macam kamu buat ni.. bubur Mc kella ?"

" ohh tu! akak amikla resepinya kan ada kat situ"

" tak ada resepinya kat sini pun! gambo je yang adoo.. ce bagi..ce bagi resepinya.. nampak macam menyelerakan.."

"lahai.. macam biasa je buatnya kak.. bla..bla..kuah sup buat asing...bla..bla.. jgn lupa minyak bijan penyedap rasa..bla..bla.."

"oh.. ok.. minyak bijan la rahsianya ya... ok, ok akan ku coba!"

" tulah kak.. blog kita sekarang ni dah ketandusan idea dah.. macam sakit, gering.. gersang je skrang ni.. dah tak ummph lagi! entah nak letak entri apa ntah... "

" apa susah! ko letak je lah citer pasal akak ni.. citer je apa apa pun, ko buat citer bersiri! hehehe.."

" heheh.. bole ya kak? haah kan, kite citer tentang akak je! huhuhu.. "

itu tadi perbualan antara kak Azie dengan aku! hehe.. tidakla betul sangat dialognya.. mana nak ingat weh sebijik sebijik ayatnya... lebih kurang la tu..

Kak Azie ni asal dia call je mesti aku gelak! asal aku gelak je mesti dia call! hehehe.. ada sahaja ceritanya! tima kasih kak Azie sebab call kita.. sebab akak call kita, maka terciptanya satu entri untuk hari ini!







~maaf prestasi berblog agak menurun.. ~
terima kasih pada acuyuhan dan m.hairil follower terbaru blog ini.. terima kasih ..

4 comments:

azzey said...

dh byk entry tu...tahniah..:)

klik HB

miloais said...

gambo sunset tu cun beb!

redza said...

xlama lg 1000

Citarasa Rinduan said...

KELLA..
itu tandanya kamu mmg baik hati

teruskan berblog dik..
up sikit.. hehehhehe


nice dapat dengar suara kamu tadi...

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker