Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Wednesday, June 8, 2011

Syukran


~ HE~

saya cuma mahu kemaskinikan belog saya ini, boleh tak seringkas begini aja?

saya sangat teringin juga nak buat entri macam entri entri uncle Gedek ku itu .. tapi saya malu la.. hhehehe..

P.e.a.c.e. ya..



saya nak ucapkan ribuan terima kasih kat orang yang dalam gambar atas tu sebab sudi berikan saya ini..


Cantik!

walaupun rupa dan gaya beliau (diatas itu) nampak mcm ganas je, hehe 
tapi dalam hatinya penuh bunga bunga cinta..
terima kasih ya abbi.. me suka sangat! sangat suka! thankss..murah rezeki b lagi...
terima kasih Ya Allah atas rezeki ini..
moga Allah murahkan lagi rezeki kami berdua.. Amin.

22 comments:

miloais said...

tu uols ye???
comel n cun beb!

redza said...

buat je..selamba

My Little Diary said...

cantiknya hadiah tu
saya tak pernah dpt hadiah camtu...
bestnya.. saya tumpang happy... :)

white rose said...

wow...nice
mutiara...
tu tandanya awak adalah mutiara hati dia...

xdapat dipisahkan,
ofkos sesuci hati dia...

tq visit myblog

suri solehah said...

salam walaupun kt tempat saya takleh nak tengok apa yg dihadiahkan tu..tp dapat rasakan mesti yg terbest punyakan...

ps:tengok menu ahad tu tak tahan....

Cik Pah said...

cantik.. romantik abi awak..

mzhany said...

ameen....semoga makin murah rezeki...

Citarasa Rinduan said...

kak pun teringin nak buat ala2 blog uncle gedek..
tak perlu pening kepala kan??

wah! hubby kamu mmg romantik,.. cantik hadiah tu

Bigdaddyz said...

uncle gedek dia hensem...tak boleh ikut dia..hehe

qasehraihan said...

saya pun suka entry mcm uncle gedek tu..
cubalah..hehehe
uncle tu slamba tngkp gmbo sdri..hehe

kella said...

miloais: cun ya! tengkiu... =)

Redza: kan? buat je.. asalkan entri ya? tngkiu.. :)

Cik Rima: takpe.. murah rezeki cik rima pun akan dapat jugak nanti.. insyaAllah.. =)

mwar putih: aww ure so sweet la.. thanks.. ya.. kita sama sama singgah ya.. teima kasih sudi ke sini juga..

kella said...

SuriSolehah: hmmm ianya adalah sekalung mutiara sahaja..tapi amat bermakna apabila ianya pemberian seseorang yang istimewa.. teirm akasih.. =)

CikPah: hehe.. dia tak reti sangat romantik.. tapi kalau dia buat sekalisekala.. bisa luluh hati gue..hehehe

Hany: amin amin ya rabbal alamin.. time kasih hany..

kak Ayu: kan? pokcik kita tu.. ringkas dan bermakna je setiap entrinya itu.. huhuhu..

bigdadyzz: itulah pakcik kita tu ensem.. kita tak hensem.. tak boleh la challenge dia.. huhu.. tersendiri gitu.. =)

Amni said...

cantik la dear.. suka sngat... belum pernah lagi ke situ.. nanti nak tengok juak apa yang sitimewa.. hee

sW33tdARLiNG said...

wahh rantai mutiara... cantikkk!

Nadine said...

mutiara...mmg cantik. so sweet of ur hubby :)

pearls are close with me. My hubby hadiahkan pearl pendant bracelet a week after kitaorg couple. 1st accessories dia hadiahkan kat I tu :) Lagi satu kesayangan I, gelang tangan pearl, hadiah masa menjadi tunangan dia :)

kella said...

qaseh raihan: iya kan? selamba tangkap gambar sendiri.. kita rasa kita pun teringat ingat je rupanya yang selamba itu, kot kalau jumpa mana mana mesti dapat recognize punya.. hehe

Amni: belum penah pegi ke laman uncle gedek ya.. boleh la kenal kenal ngan beliau =)

sW33tdARLiNG: cantik ya.. terima kasih.. pertama kali dapat yang original tu kot teruja lebih sikit.. terimakasih.. :)

NICK IRFAN said...

yg ninja atas tu laki ke pmpuan???

Kazaztan Team said...

uisssshhhh....cantikkk

munna said...

bestnya dapat hadiah...

Mimy Hamid said...

dalam ganas ada romantik kan abbi ko...good ...cer pakai mutiara tu nak nengok

gedek! said...

Ninja merah...!

Apa susah tulis entry ringkas... cepat-cepat tekan 'publish' je...

haha!

seminggu sekali said...

cantik.

semoga berbahagia sentiasa kalian berdua ya :)

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker