Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Thursday, June 30, 2011

Khamis yang spontan?

Assalamualaikum..
saja aku membahasa Malaysia kan.. 'spontaneous Thursday' jangan marah ya! pertama kali buat segmen ini... WW semalam tak sempat nak join.. namun, siapa sebenarnya pengasas segmen WW dan ST ni? siapa tahu sila la jawab ya.. 

so.. apa yang spontan hari ini?
V
v
v
v


Meh nak cerita sikit..
Aku berjaya jadi finalist untuk Contest 'I like My Home' anjuran Nippon Paint! Alhamdulillah..
jadi sekarang masa untuk mengundi! undian tertinggi akan memenangi Make Over rumah bernilai RM15k dan 10hadiah consolation RM2k,
Undian dibuka dari 25hb hingga 10hb Julai!!
jadi apa tunggu lagi..
jom la kawan kawan yang mana selalu buka facebook tu, undi saya!
jom la! jom la!
Undi ini tidak memerlukan bayaran apa apa pun!
dan anda boleh 'Vote' setiap hari!! sekali sehari sahaja.


~ Berkat gambar yang di ambil oleh abbi dan slogan bertuah yang kami fikirkan bersama! Alhamdulillah.. VOTE sekarang dah ada 150! ~



itu sahaja yang spontan dalam fikiran ku buat masa sekarang ni! jadi kawan kawan yang berkelapangan boleh la bantu ku untuk naik ke ranking tertinggi! =)
terima kasih diucapkan terlebih dahulu!
kalau panjang umur murah rezeki dapat ni.. boleh la buat kenduri kesyukuran !
InsyaAllah..




~ jom vote jom sepanjang 10 hari yang tinggal ini! ~


4 comments:

My Little Diary said...

bole ajer undi
errmmm tapi kita dah jdk kwn ke blum dlm fesbuk tu...huhu
lupa lah pulakkk

kella said...

Bantu Untuk Vote Saya! Boleh?

Hans said...

moga berjaya :-)

Review Filem Transformers: Dark Of The Moon 3D

aizamia3 said...

psstt: langsir tu samaler mcm kita punye..

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker