Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Thursday, June 16, 2011

nora elena? nora elena mana? best sangat ke?

Assalamualaikum..

tajuk.. mesti ramai yang tolong jawab kan? best ke tak best..?
hehehe!
untuk makluman semua, aku ni tak ikut cerita ni dari awal pun!
terus terang aku buat tak endah je..bila sana sini dok cakap pasal cerita ni! sana sini belog pun review citer ni! hehe..
well.. aku pun cuba nasib ler...
nak tahu bila aku join Nora Elana?
baruuu... lewat minggu lepas! hehehe..
dan aku tetap puas hati walaupun tak ikut dari mula, sebab episod minggu lepas tu dah menceritakan segala galanya!
dan..
dan!
dan.. bermula dari minggu lepas.. aku dah tersyok abissss!!
hehehe.. well.. what can i say... saya cuma seorang wanita.. yang pennnnuh dengan kasih sayang! heheh..
jujur ku akui, cerita ni boleh tahan hebatnya.. penangan nya memang membuatkan setiap orang tertunggu tunggu depan tv jam 7ptg.. hebat..

apa pun, cerita tu dah abis pun!
rasa macam tak puas la pulak! ;p

nantikan Nora Elana 2 pulak ler....
ada ke?

sapa suka citer ni? sila la komeng... =)

10 comments:

Citarasa Rinduan said...

kak baru tengok 2 hari semalam dan hari nie

mujur kak ayu dah baca novel karya kak meen zulaikha tahun 2007..

so dah tahu endingnya..
nak tahu apa kesimpulannya

pi blog kak ya...
heheheh

azieazah said...

I suka AARON “ATAN” jer.

Nora Elena tu masih pelat lagi. Ntah bila dia nak fasih bercakap Melayu dengan betul... Mujur drama tu moden di bandar. Kalu dok kampung, macam tak kena jer cara cakap dia.

Compare to ADAMAYA, drama tu memang 1 bintang lebih...

Ayam Kampung untuk Orang Kampung? (macam aku)

sherotpetot said...

sye pun tak ikut cite ni
start tgok tadi
cam best
tgok2 hari ni dah episod las da
sob sob sob

Mimy Hamid said...

fenomena NE...aku donload semua episod ngeeeeeeee...bukan aku sorang je layan...ada kawan gak..si megat..hehe

miloais said...

arghhhhhhhhh!~
tetiba emo kan???

iols tak tengok citer ni. tak penah berkesempatan - ekceli bukan cerita ni aje... semua drama petang2 iols tak tengok

lagi pun - iols tak suker tengok citer jiwang leleh camni.... mual + loya semua ada!

Kakzakie said...

Kakak rasa kalau duduk JB susah sikit nak mengikuti sebab maghrib kita bermula sebaik waktu siaran baru bermula. Kami masuk maghrib 7:13 pm so manalah dapat tengok kan...

nabilah_2908 said...

best juga kan kalau ada NE 2....

kalau yg 1st ni..si nora asik buat hal je...yg 2nd Seth pulak..hehehe.. ;)

Cik Pah said...

cik pah pun tgk tgk camtuh jer.. oklah ending nya..happy ending..

ciK LyndaWawa igUana said...

bezke cter 2?sy xtgk pun..

KhaiZa said...

Yup... nora elena sgt best.. sehinggakan sy terpanggil untuk wat entry nih.
Nora Elena - Kasih Yang Suci -- Travel and Leisure

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker