Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Friday, June 10, 2011

Tak Cuti pun?

Assalamualaikum,

bertemu lagi hari yang ditunggu tunggu iaitu Jumaat..
Alhamdulillah.. Jumaat ni agak disayangi antara hari hari lain kan..
Penghulu segala hari..
dan.. err.. hari akhir bekerja dalam seminggu! hehehe..

" eh, kau perasan tak... kalau mula kerja hari Isnin tu.. masa macam berjalan lambat je.. sampai hari Jumaat... tapi kalau dah Jumaat tu, cepaaaaaat je Sabtu Ahad, dah Senin balik!"

" eh.. mesti lah aku perasan... apa tak nya? simple je, Isnin to Jumaat kan 5 hari.. mesti la lama... dan  Sabtu Ahad 2 hari je.. cepat lerrr..." ;p

bengkek je budak tu dengan jawapan aku! hehe..

salam Jumaat untuk semuanya.. tengah dengar ceramah sambil sambil.. surau Istana ni pasang kuat ceramahnya.. boleh la dengar sambil sambil buat kerja ni.. \

love u all.. (^__^) v


















oh, 'title' di atas tu? tak cuti? aku apply cuti hari ni ingat nak bersenang senang di rumah.. tapi tak cuti ponn.. kena kerja! huhu!

10 comments:

Mimy Hamid said...

apsal cuti kena kerja..byk keje eh..salam jumaat beb

miloais said...

iols pun tak bercuti lagi ni
adehhhhh!~ rasa dah penat snagat keja

[walopon keja tak lah banyak mana!]
hahahahah

Kakzakie said...

Kella tahu tak apa anak kakak kata. Cepatnya dah nak 2 minggu. Tak puaslah cuti sekolah 2 minggu tu... Kita yg kerja selalu ternanti-nanti sabtu/ahad kan....

kella said...

Mimy: biasalah.. tiba hari jumaat banyak le pulak keje.. tiba hari nak cuti ada sahaja la kerjanya.. hehehe

Miloais: nak cuti .. nak rehat rehat kat rumah... masak masak..rileks rilek.. hadoi...

Kak Zakie: hahahahaha... lagi lah anak anak akak tu kan! heheehe.. 2 minggu tu cuti.. cikgu pun cuti jugak.. best je kan..
betulla tu kak.. kita memang ternanti natikan sabtu dan ahad sahaja lah... tapi syukur.. ada jugak waktu rehatnya... =)

makdara TERdiva said...

kalau cuti hari jumaat pun tak best sbb masanya mcm pendek jerrr :D

hepi weekend ya!

seminggu sekali said...

kalau pantai timur, jumaat ni kira cuti laa kan?

*bekerjalah seperti kita hidup 1000 tahun lagi*

selamat bekerja :)

oh ya, sabtu yg bakal mejelang tiba esok, saya ucapkan awal2 - selamat berhujung minggu.

Papa Mifz said...

papa mifz pun bengkek bila dgr jawapan tuh....hehe

kakpah said...

selamat berhujung minggu. tak pegi shoping beli tudung raya ke apa ke?.. anak makcik ajak pegi jalan tar. malasnya... mesti orang ramai..

mzhany said...

betul jugak tu...huhu selalu kalau cuti je, mesti tak puas kan kella....

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam
gua ucapkan selamat berkerja

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker