Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Wednesday, June 15, 2011

Station 21

Assalamualaikum,

pasti ramai yang gemar makan makanan barat kan?

kat sini aku nak kongsi 1 tempat yang best dan berpatutan harganya untuk makanan 'western' ni..
uhhh... bila datang hidangan tu kat meja ... berasap asap... baunya.. walllaaaa... marvelous!! hehe
Kedainya berkonsepkan sizzling steak, tu pasal la berasap asap.. tapi memang syiok abis laa...

Pertama kali aku pergi dengan kakak kakak aku!


~tengok la sorang sorang muka teruja je nak makan.. ~

inilah antara hidangannya...


~ Chicken ChoP marveles laaa.. coeslownya pun sedap nyumm..nyumm~

~ Plack pepper Steak ! berasap asap.. huhu... lembut bersari dagingnya! ~

dan hujung minggu lalu akhirnya aku berkesempatan mengajak en abbi ke sini jugak.. try tengok apa katanya la..


~ ini Lamb chop with mushroom sos kepunyaan abbi, sedap tak terhingga katanya! dagingnya pun banyak.. hehe~

~ ini ai punya.. air tu gelas besar kongsi 2 orang dan steak with brown sos.. i like brown sos! dan dagingnya memang tak liat tau.. lembut je.. penuh bersari.. gulp!  ~

kata b, tak pernah lagi dia makan lambchop selain blackpeper sos, kali ni mushroom sos? ya, aku yang rekemenkan padanya...
kat station 21 ni, steak mereka datang dengan 4 jenis sos! yaaa.. 4 jenis..
mereka ada, black pepper, Brown sos, mushroom sos dan garlic sos..
kalau nak tambah.. boleh aje..

so, kalau nak tahu lebih lanjut, boleh la singgah kat Station 21!
kedainya kedai biasa sahaja, dekat foodcourt Bangsar..
bersebelah dengan masjid Bangsar tu cari la kedainya hujung sekali. =)

~station 21, sizzling steak~

selain steak, makanan barat lain pun ada juga.. dan semua chefnya adalah lelaki, lengkap berpakaian chef gitu..
harganya berpatutan.. untuk steak harganya bermula RM12.
boleh la untuk makan sekali sekala kan..
dah 2 kali datang, orang memang selalu ramai je kat kedai ni..
biasanya waktu lunch memang penuh..
so kena cepat, kalau tak beraturlah tunggu tempat kosong..

ok, sehingga kita bertemu lagi , dalam rancangan..
'cari cari makan bersama Kella'..

hehehe.. ;p

5 comments:

My Little Diary said...

waaaaaaa.... suke tgk gambo tu, jdk lapar......

LYAfrina said...

FEBRET LYA..LAMB CHOP..SUKE SGT2..SMPAI ASYA PON TAU.. TIAP KALI DPT GAJI MSTI KATE.. JOM MKN LAMB CHOP.. PADAHAL DIA JUST MKN KENTANG Y KAT LAMB CHOP TU JER...

KIRANYA MMG BERBALOI LA MKN SINI

miloais said...

tengok gambo buat iols lapar hoccay!
tapi.. jauh le plak - kat bangsar nun!
aisehhhhhhhhh!~

Mimy Hamid said...

Lamb chop with mushroom sos look like yummyy...sini ek...dekat je ngan opis..after opis hours ada ke

munna said...

terliur tgk lamb chop dgn mushroom sos tu....

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker