Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Monday, June 14, 2010

Tat buahan untuk sepupu





Hujung minggu lalu..
ada sepupu yang melansungkan perkahwinan..
jadi aku buat ini! kali ni letak tambahan buah kiwi pula! ada buat peach, anggur dan kiwi!
warna warni!
ya.. suka! :D

kalau nak resepi, boleh la klik sahaja kat labels 'tat' di sebelah itu!
kalau nak aku buatkan pun boleh.. :)

IringJeling: buat dengan sepenuh hati gembira, hasil pun menggembirakan! :D

11 comments:

LYaFRINA said...

waa... pndai dia buat .. rajinnya.

TUKANG KATA said...

tolong buatkan,,sedang lapar..
HOHO

Mimy Hamid said...

klu ko leh buat tart ni makna tart cheese pun blh la..beb nak beb..pls aku kepingin...umah dah dekat ni

kella said...

Lya: senang buat dia lya, suka suka..

Tukang kata: hmmmmm..... kalau sedang lapa mahu berbakul2 tat kena telan ni.. hihihi

mimy: boleh beb.. aku kan pernah buat cheese tat tu.. sib baik ko tak mengandung, kalau tak kena buat hari ni jugak! hehehe

nabilah_2908 said...

wah...sedapnya...

cheese tart pun sedap gak...reti buat tk..? huhu

jom ke APA KATA HATI pulak,
BUSY MONDAY

hanie@nisya said...

nampak menyelerakan! :)

suamihanyisterizuki said...

nak jugak..hoho sedapnyer...

RedLife2Love said...

faveret nih.. klu jalan2 kedai kek or roti.. mesti rembat.. sedapnyer!!

Nadine said...

untungnya hubby you kella..dpt wifey sangat handal memasak. oh my, the tarts looks so tempting. nyum!! :)

kella said...

Nabilah : pernah jugak buat cheese tart! cuma kalau yang buah ni ongkosnya agak murah! lagi satu, tak perlu nak bakar sekali lagi, kalau chesee tu 2 kali bakar.. :)

Hanie: "berselera dia makan!" " siti pun begitu"

Hany: hihihi.. hany, nok jugok buleh, kalau ketemu jodoh pertemuan kita ya, boleh buat ni.. :)

Ika: haah ika, dulu memang selalu makan ini sahaja masa lunch! sangat suka! nasib baik sekarang dan tahu buat.. tak termakan jadinya! :D

Nadine: eh.. takdalah handal sangat nad, cuma suka dan mahu buat dan Alhamdulillah menjadi pula.. rasanya sebab my b tu yg jenis suka makan dan suka komen2.. tu yang jadi membara nak masak.. hehehe.. :D

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

salam kella..

tak sangka ada bakat yang istimewa...
i like

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker