Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Friday, June 11, 2010

Tag : 23 dari Lya!

23 'bout me?

1. Muslimah - harapnya dapat jadi sesolehah mungkin..
2. Family first - keluarga adalah segalanya
3. telecommunication company - tempat cari rezeki
4. Badminton - Fav sport!
5. Friends - aku suka cari kawan, takmo lawan! u can count on me bebeh! tapi mau cari teman sparring badminton ke tekwondo ke boleh jugek! :D
6. Rasulullah - Rasul ku Kebanggaan ku
7. Cadbury - make ma life happening! :D
8. Chocolate cake - suka makan, buatan sendiri pun boleh tahan..
9. Blogger - a part of my life!
10. Cooking - aku suka memasak sesuatu menda yang baru, lain dari yg lain, oklah.. sukalah memasak ni..
11. Knife - ohh aku teruja denga pisau.. pisau make me easy at kitchen!
12. Photograph - oh my.. aku suka tangkap gambar! jaga-jaga ya bila aku dah pegang kamera!
13. Black n White n orange n Red - warna kegemaran
14. Rain - aku suka dok dalam kereta bila hujan
15. Outdoor Activities - gemar
16. Vacation - gemar bercuti.. jalan2 perabih duit.. ;p
17. Mariah Carey, Ziana Zain - fav artis
18. Bumiku Hijau - serius dengan perkara ini.
19. Iguana - fav pet
20. Stephen Chow Sin Chee - hahahahaha.. tika ku keboringan dia mampu buatku menggila dgn hilai tawa!
21. P Ramlee - ohhh.. p ramlee..
22. Singing and dancing - aku suka nyanyi2.. menari2 sendiri2 aje..huhuhu..
23. Aquarium - aku ada 5 aquarium, 2 sahaja yang berisi, 3 lagi masih kosong.

Tag ini ialah dari Lya! terima kasih Lya sebab sudi kasi ini tag! :)
huh.. lega dapat bayar hutang lya!

Dan sesiapa sahaja yang sudi nak berhutang 23 ni dengan aku.. sila kan, sebab aku dah terlewat jawab ni..dan aku tengok dah ramai pun yang buat! tapi, kalau sesiapa nak buat silakan lah ya! its my pleasure.. :D

IringJeling: aku ada hutang tag sesiapa lagi tak? sila angkat tangan, sebab aku takut terlepas pandang pula! terima kasih.

7 comments:

sI tEDI said...

wah! 23 !! banyaknya!!

Amieynna Amin said...

saya amik yer..
nanti dijawab..
23 tu sesuai dengan umur sy.. hehe

hanie@nisya said...

lebih mengenali kella skarang nih :)

Roronoa Zoro said...

ada iguana? beli mana? huhu~

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

kau patut bela biawak komodo skali..

kella said...

Tedi: yup banyak! kalau tambah lagi..abis sume tahu! heheh

Amieynna: terima kasih sudi amik ya! nnti kita terjah! :)

Hanie: ya... mari kita berkenal kenalan.. hani buat la juga..

Frodo: aku tak beli jgn cemburu hehehee.. ;p

Alvin: brrrrrrrrr.... alvin aku teringin bela chipmunk! :D

Mimy Hamid said...

ni maknanya mcm suh aku buat je kannnnnn

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker