Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Friday, June 11, 2010

Fantastic, bombastic, kau memang da Bomb!

Kali ni kak Ayu tag aku!

Tag Game: Fantastic

Kata kak Ayu ttg aku;
....blogger wanita, seorang yang suka akan kamera...hasil percikan dan snapnya di hujung jari menghasilkan mutu yang berkualiti ....
Kata aku: ya mmg saya suka kamera, tapi tidaklah selalu pun dapat hasil dengan gaya mutu dan keunggulan pun.. biasa biasa sahaja..

1. Thank and link the person that tagged you
Kak Ayu.. Citarasa Rinduan..

terima kasih sudi tag ini...

rasa terharu mengharu lah.. :)
pendapat ku tentang kak Ayu ialah, beliau sangat penyayang, gigih dan sangat peramah!
dan dia selalu suka menghargai orang lain..caring, daring.. tak rugi berkawan dengannya!

2. Tag 5 bloggers you've recently discovered and think fantastic
( bagi aku semua blogger pun sangat fantastik dan best! aku sayang semua! u all semua terbaik!tapi sebab dia minta 5, so aku tutup mata.. cabut undi! heheheh...)

Cik Mimy
- Mimy mmg selalu tak menghampakan, dia punya entry byk gambar2! bercerita melalui gambar.. dia adalah antara teman blogger yg byk membantu maklumlah.. budak baru belajar.. disebabkan dia juga aku menjoinkan diri dengan nuffnang.. baru je join..
kalau ada masalah sesikit, aku mesti kol dia, dia mesti mau tolong punya! thanks beb! :)

Cik Teddi
-Aku kagum dengan kesungguhan dia terhadap kucing2! penyayang! keperihatinannya tu buat aku terharu.. dan apa yang dilakukan olehnya tu, tak semua orang boleh buat.
setakat aku bersama si tedi, aku dah merasa juga sedikit sebanyak kesedihannya terhadap kematian kucing2 kesayangannya! walau aku tidak menghadapi, tapi aku dapat merasa melalui setiap entri2 nya..gaya penulisannya.. luahan rasa sebenar yang menusuk sanubari!
lagi satu, kalau ada info/ berita terkini, si tedi cepat je 'update' ! tak tengok berita pun takpe :)

Lya
-Seorang wanita yang sangat tabah! pengalaman dia bertarung dengan kehidupan amat amatlah di kagumi aku! begitu dia kuat melalui saat2 getir, bertarung dengan nyawa!
Asya sangat bertuah kerana dapat lahir di dunia ini dan mempunyai ibu seperti Lya! :)
semoga berbahagia selalu, semoga Lya sihat sokmo ya!


Frodo
hihihi... sekali nama frodo keluar la! (aku rasa dia cam tak suka je namanya digembar gemburkan nih! low profile.. sshhh...)
aku suka entri-entrinya yang sentiasa ada maksud yang tersurat dan tersirat.. bersahaja, santai, namun ada mesej! samada kamu faham atau tidak aje.. hohoho
sangat suka ngan malam jumaat?!
lagi..blog dia rasanya takde iklan lansung.. kan frodo?
tapi pengikutnya ramai woo.... antara kawan bukan gaynya yg aku tahu, si Alvin and the chipmunk , si Farid dan xtionkamen, sume same gaya mereka.. tapi ku suka! hahahaa..


Aiz (batu campur)
Si Aiz.. Pereka Grafik yg masih lagi muda trang tang tang.. belum kahwin tapi awek ada kot.. heheh ;p
si Aiz sentiasa ada jln penyelesaian bab2 masalah blog nie.. dia tu sangat2 lah bermurah hati kasi tutorial pasal blogging! kalau sesape nak cantikkan header atau blog, boleh ler kontek sahaja si Aiz ni! (heheh.. promo baik punya ni! heheh)


3.Contact that blogs and let them know they've been tagged
okey i will.. :)

4.State 7 things about yourself
(dan state 23 bout me, ni tambahan la kiranya..)

- aku suka 80'- 90'an
- jiwa cepat sensitif pada perkara yang sensitif
- suka makan sedap
- suka tidur berbantalkan lengan :p
- suka melukis
- suka komen iklan dalam tv
- walaupun aku teramat suka kek coklat, tapi aku juga suka kek cheese!

IringJeling : ok. lega, sebab dah jawab tag kak ayu nan satu ini, ada lagi 1 tag ya kak? hohoho..
bagi aku tag ini adalah satu perkara yang perlu ada selagi ianya tak menyusahkan! sebab ia dapat eratkan lagi hubungan, dan bagi aku ianya lansung tidak menyusahkan, terserah diri la, samada mau layan atau tidak, tapi aku hargai setiap tag yg di beri.. itu satu tanda ingatan.. :)

3 comments:

ardinihumaira said...

comeynya banner tag tu ;)

LYaFRINA said...

tenkiu kella.. lya ambik..simpan simpan dulu..bila dh masak lya kluarkan.. heheheheh.. kna ikut turn la .

Frodo Baggins said...

>>___<<

apsal wa x notice entry ni??
hahahahhaha ~ ada nama wa lerr
ehkekekekke ... yer xder iklan
ehkekekeke.


woohaaaaa terima kaseyyy!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker