Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Wednesday, June 9, 2010

Libresse : Aku sudah.



Pernah tengok logo di atas tu? pernah dengar Libresse? Pernah tengok iklannya?
alaa... yang Adibah Noor dan Yuna model iklannya tu..
yessss... iklan tu lah..

terpanggil nak buat entry tentang ini, kerana...
ingin berkongsi pengalaman bersamanya... (cheeh!)
aku sahaja ingin mencuba kan.. betulkah seperti yg di gebang2kan dlm iklan tu..?
biasalah iklan kan.. mesti gempak habis!
ternyata!
ianya tidak seperti yg lain,
memang berbeza!
agak tepat seperti yang dikempenkannya tu!
semua ciri2 istimewa yg diorang sebut tu mmg agak bertepatan, friendly!
err.. paling aku suka ialah reka bentuk dibelakangnya yg belah di tengah!
errr..
ntah? aku rasa sangat selesa, sampai tak perasan yg aku sedang pakai! ohhh?
tahniah ya Lebresse..
cukup setakat itu pengalaman yg mampu diceritakan!
lebey kalu.. beli sendiri ya!
rasa sendiri!


Aku bukan ingin promosi, jauh sekali ingin menghasut!
aku cuma ingin berkongsi ngan kawan2 wanita ku..
lelaki pon boleh juga, unjurkan pada isteri dan teman2 wanitamu..
:)


Ini gambar di ambil dari google;packaging yg limited design ni! oh ya lupa nak bagitau, design packing nya mmg agak happening, colorful! ceria! pandai mereka menarik hati kita kan?!

IringJeling: Setiap Kali iklan Lebresse Kak Adibah Noor tu, 'B' aku cam tak sanggup nak tengok!! semacam satu perasaan yg tak best sangat bagi dia tengok iklan tu!seriauu dia kata! iklan2 yg lain pun dia suka nak komen! hmm lelaki,... ttg yg ini mereka takkan pernah merasa, dan takkan faham!  hihihi.. mmg kebelakangan ini iklan-iklan barang ini telah di variasikan pelbagai! banyak lak tu! kadang2 tu cam ntah ape2 je.. mmg bisnes jual brg ini takkan berhenti selagi ada nya wanita, tumpuan utama ialah wanita! mereka tahu, nak taknak kena pakai juga kan? so pengeluar2 ni semua berentap lah nak keluarkan yg lebih best!

ok maaf jika ada kesilapan atau membuatkan hati sesiapa tidak tenteram dengan tulisan aku ini.
cheers!

chow!

10 comments:

LYaFRINA said...

HIHIHIII..
XTAHAN TGK IKLAN Y ADIBAH NOOR TU.. DIA LTK TBIKAI..

ERMM..KALO G2 NK CUBA GAK LA LPS NI... BIASA GUNA KOTEX JER

sI tEDI said...

aku lom cuba.
tp adik aku dah cuba.
aku masih setia dengan kotex

ardinihumaira said...

dni lom try lagi.. dok pakai yang kaler pink tu... intimate. hehe

kella said...

Lya: haah.. cuba-cuba je.. kotex masih relevan lagi.. hehehe.

Tedi: wah.. nampaknya kotex memang dah lama berjaya berada di hati kita kita kan.. skrg diorang pun dah tukar packaging

Dni: Ohh. tak pernah cuba intimate la.. bagus ya dni? mahal skit kan?

ct_nurmarlissaa said...

ooo reallyy..best..nak cubaa gakk laaa.....

Saddan Juhari said...

x pernah pakai..huhu~

Saddan Juhari said...

macam sedaap jewq..mintak tapau post ke JB..heh3

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

wow

macam best aje...ayu nak cuba lah..maklumlah alegik..selalu guna herba atau produk anion..

RedLife2Love said...

interesting! boleh cuba nnti.. ika slalu pakai yg intimate..sbb selesa..
tp rasanya intimate lagi murah dari kotex.. hehe =)

Mimy Hamid said...

apasal aku tak pernh tgk iklan ni ha....pelik tul..beb apa istimewa nya...aku pakai campur kotex..carefree

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker