Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Friday, July 1, 2011

Uncle Gedek! Saya Coba!

~ di Pejabat, berlatarbelakangkan komputer yang sedang buka blogspot di ruangan 'Newpost?'  nak post something.. tapi no idea! ~

dan tiba tiba, tinggg!!!! idea datang...~

~ idea nak ikut Uncle Gedek punya style... =) tengok.. di belakang tu! dah ada new entry!!~

sekian terima kasih

_________________________________________________________

Kawan- kawan.. jangan lupa hari ni!

kalau nak tahu cara caranya.. DI SINI  ya!
undian anda setiap hari amatlah dihargai!! please.. please... tinggal 9 hari je lagi..
terima kasih banyak banyak.. =)

28 comments:

Citarasa Rinduan said...

hahahhaha..
uncel gedek lepas nie kena plan cara lain..

heheheh,
kay la.. awal pagi kak dah vote..

kella said...

heheh.. kita dengar apa kata uncle pulak! hehe.. kita tumpang je kak.. jgn lebih lebih nanti kena saman lak tak pasal pasal..hehe..

tima kasih kak atas vote itu!!! =)

Mimy Hamid said...

ok udah vote...huhuhu

munna said...

mesti uncle gedek rasa tercabar lepas ni....

miloais said...

nice one!

Hans said...

ahahahaha
smart la
senang je
kekekekeek

Himpunan Kata - Kata Hikmah Hans Hanis

Papa Mifz said...

muahaha...habis la uncle ada persaingan...:)

gedek! said...

Woih!

Kamau macam ni uncle boleh tutup belog ni...!

I'm out of job, sudah!

mzhany said...

MAs, jom join contest ni pulak...hihihi


http://www.mzhany.com/2011/07/kalau-saya-dapat-rm300.html

Raden said...

uncle gedek wannabe!

Bella Bell said...

ok.. sangat kreatif di situ.. macam uncle gedek.. hehehe!!~


nice :)



^^

Sunah Sakura said...

ahahahahha...sama macam uncle gedek! :D

JIJI YU said...

hahaa..uncel jangan sentap2 ye..dan jgn fikir2 nak bersara..

JIJI YU said...

hahaa..uncel jangan sentap2 ye..dan jgn fikir2 nak bersara..

RepublicAku said...

percubaan yang berani...keh3

lieynanilaz said...

cantiklah plak tengok kella bertutup gitu...:)

senyumSOYA said...

kalah uncle kali ni~ heheheh

gadisBunga said...

jaga2. uncle gedek sikit lagi nak terjun kolam tuh...! heheh~

Redbloodsnow said...

cantiknya dia berpurdah. dah ala² tahajjud cinta sudah..hiksss :D

kella said...

haha... korang semua! tima kasih komen komen ya.. =)
hehe.. tidaklah mampu diri ini nak jd cam uncle tu! cuma mengagumi sangat kat cara dia ber blog! hehe..
uncle jgn le gatai nak bersara pulopss.. ! =D

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

as-salam..dtg dr blog uncle gedek ^^..uncle punya cara blog mmg unik..

aizamia3 said...

kehkehkeh.. smart..

psstt: datang dari blog uncle..

kakcik said...

Teringin nak ikut cara gedek tu - tapi nanti menciplak idea pulak! :)

HaniCheLat said...

hehe. *LIKE* :-)

hani@debumelukut said...

hahahaaha...tiru Gedek yer...Sabao aje lah gedek.

fRaMe+LenSeS said...

sgt comei.. hehehe.. ;)

delarocha said...

hahaha... uncle gedek dah ada klon

Pesta Irama Jiwa said...

geng Ultras Malaya ramai yang pakai tutup muka macam ni....

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker