Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Monday, July 11, 2011

Please Vote Me!!

(STICKY POST hingga 10Hb Julai, entri terbaru di bawah ya!)

Assalamualaikum...

Kali ni aku amat amat memerlukan bantuan dari rakan rakan seperjuanganku di blog nih!
Untuk makluman, aku telah terpilih sebagai 'finalist' dalam 'contest' 'I LIKE MY HOME' dari Nippont Paint (facebook)!
Alhamdulillah.. syukur dah..
Namun, untuk menang, kena mempunyai voting tertinggi!
setakat ni aku berada di tempat ke 5!
hadiah utama ialah RM 15000 'make over home'!
oohh.. how i want it so much!
10 terendah pula akan dapat hadiah consolation RM 2000 untuk cat rumah..

dan untuk 100 pengundi terpilih akan mendapat, bantal comel 'bloobby' dari Nippont Paint!

so, pada kawan kawan yang ada akaun Facebook, aku nak minta jasa baik rakan rakan untuk vote ku di sini
'I LIKE MY HOME'

cara caranya mudah sahaja!

1. Klik pada tab ' I Like My Home'
2. Klik 'Vote Now'
3. Klik gmbr 'Kayla' sama dgn pic profile tu
4. Klik 'I Like' sebelah gambar tu
5. Jwb survey mudah (drag no 1 tu ke no 4) n SUBMIT!

bila nampak 'THANK YOU FOR VOTING'maka selesai sudah!

____________________________________________________________________

1. Klik pada tab

Nippon Paint BlobbiesI Like My Home

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Klik 'Vote Now'





















3. Klik gmbr 'Kayla' yang sama dgn pic profileku  itu

  













4. Klik 'I Like' sebelah gambar tu
















5. Jwb survey mudah (drag no 1 tu ke no 4 sahaja) n SUBMIT!

 Selesai....

tolong ya kawan kawan!! kali ni memang nak minta tolong sesangat!
silalah vote setiap hari sehingga 10hb Julai ini.
'Vote' boleh dilakukan setiap hari tapi sekali sehari sahaja!
jom lah ajak kawan kawan pun vote! tak tahu lagi macamana caranya nak dapatkan vote lagi.. hanya dengan post kat belog ini mungkin dapat ehsan dari kawan kawan kan...
kalau dah hari hari bukak facebook tu.. ringan ringankanlah tangan untuk vote daku ya!! Ayuh!!
mula mula dok ranking ke 4, pastu sekarang dah rankin ke 6 dah! makin menurun!
arrgghhh mahu kejarrr!!!


Apa pun rezeki semuanya terletak pada Allah juga..
Aku percaya setiap ketentuan Allah ada rahmatnya..
=) InsyaAllah..


terima kasih.


~best kalau menang sekurang kurangnya rumah ku boleh di make over.. dari tiada apa apa pun..~

18 comments:

Kakzakie said...

Kakak dah vote kella dan malam nanti kalau anak kakak free kakak akan suruh dia vote juga. Kawan-kawan kakak yg kella tak kenal pun kakak dah minta mereka vorte you also.

Wish you all the best.

Mimy Hamid said...

dah vote beb....hehe gud luck


ko nak tau sapa baby tu ke...sila rujuk entry lama ni ..ko tak baca yer http://nurmimy.blogspot.com/2011/06/rutin-setiap-pagi-ku-mesti-mengomol.html

kella said...

Kak Zakie: saya sungguh terharu.. moga dengan vote vote itu dapat meningkatkan lagi bilangan vote kita! tak mustahil nih dapat mencapai yang tertinggi sekali tu! insyaAllah... terima kasih kak .. nanti vote lagi ya.. thanks so much!

kella said...

Mimy: ye beb.. tengkiu.. ko vote aku hari hari tau! kawan kawan aku memang kena vote aku hari hari tau!
hehe..

weh.. memang tak sempat nak baca ritu..aku tengok tajuk je.. isinya tak sempat nak baca.. nanti aku g! =D

gedek! said...

Done!

kella said...

uncle: terima kasih atas sokongan yang diberikan! esok masih ada jugak! =D sila lah ya! thanks so much!

kella said...

Bantu Untuk Vote Saya! Boleh?

Citarasa Rinduan said...

KELLA...
moga2 impian kamu terlaksana..
kak dapat vote 1 hari..
nampaknya kena minta bantuan kawan2 di FB kak juga..

sayang kamu, kak baru lepas solat.. ingat nak BW dulu.. dan 3 hari kak off BW..
selamat malam sayangku

ciK LyndaWawa igUana said...

wish you all the best.....good luck dear=]

mzhany said...

waaa beshnyer, nak join jugakkkk

nabilah_2908 said...

done...!!! good luck dear... ;)

ayanuts said...

header sgt cantik..dkt mana tu..pmndgn cntk sesgt

kella said...

Terima kasih untuk semua yang menyokong! sesungguhnya aku amat menghargainya!! terimasss.... trimassssih!

ummiross said...

ummi dah vote kella...good luck

Redbloodsnow said...

good luck ek kella :)

senyumSOYA said...

gud luck!! waa..best hadiah !!

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

gud luck ya..nnt sy buka fb sy vote kamu..

Prince Halilintar said...

nak bgtaw prince dah kembali menulis semula..

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker