Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Saturday, March 19, 2011

Keluar dari Kuala Lumpur

Assalamualaikum!
so, keputusannya, kami akan ke Pulau Pinang! Alhamdulillah
sebelum mengeluarkan diri dari ibunegara, Kuala Lumpur, sempat la aku 'update' blog jap!

sebenarnya aku ke sana adalah untuk menghadiri majlis konvo adikku.. Achik!
dia dah ada kat sana awal awal untuk ambil jubah..

Papa mama sekeluarga pun sedang dalam perjalanan ni, kami pun akan berangkat sebentar lagi!
semoga perjalanan kami sekeluarga selamat lah hendaknya..

chopp!!! aku sedang tersipu sipu tak habis lagi jugak ni!
err.. sebelum tu, aku minta maaf sebab kadangkala tu tak sempat nak kunjung balas mereka yang singah ke shoutbox kat tepi nih, sebab kalau kat pejabat, menda tu di block!
tapi semalam di rumah aku ada perasan, ada orang tu, tak pernah2 komen kat blog aku ni, tapi tetiba ada komen dia semalam kat shout box! hehehe.. tersipu sipu pulak dibuat nyee.. hehe..  ber ' saya ' awak' lah pulok...
tengkiu babe.. :)
pertama kali tu dia meninggalkan tulisan komen dia di sini.. biasanya alasan tak retilah, tak tahu nak komen la.. dan macam2 lagi..

ok. itu sahaja, kat sana kalau ada wifi aku akan update lagi..
sayang kat blog Mathari dan  teristimewa kamu kamu di sana yang selalu sahaja ada dan dekat di hati!
tanpa korang .. siapalah aku.. chewah!

selamat berhujung minggu ya!

oh ya! ada menda best tempat kat penang yang boleh jalan jalan ya.. kot sempat, boleh jalan2... aku memang lansung tak tahu apa2

daaa...

Assalamualaikum..

tqsm!

7 comments:

Adinda Amy Sensei said...

sesi menjelajah pulau mutiara pulak ekk...hehehhehhe...pekena laksa penang sedap nih...

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam moga selamat sampai ke pp

LYAfrina said...

selamat berjalan2 kella!!

nabilah_2908 said...

lambat pula sampai ke sini..

so apa cerita...best tak Penang..? :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
MAIN MASAK-MASAK

Nadine said...

Have fun in Penang, Kella. Kitaorg baru balik dr 5-days holiday in Penang. Faaz especially, enjoy habis!! :)

syariza09 said...

jgn lupa singgah putrajaya, leh shoot sana sini

Mimy Hamid said...

jalan jalan penang la ko yer...gambar mana

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker