Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Friday, March 11, 2011

Alamak!

Assalamualaikum,

hari ni aku terlebih cergas sangat buat kerja! hehe.. rasa cam best je bila banyak kerja dapat diselesaikan! lalalalalalala.... =)
Alhamdulillah..
walaupun sebenarnya masih banyak kerja, tapi sekarang dah boleh bahagikan masa dengan kerja kerja yang perlu disegerakan dan kerja2 biasa. kerja kalau ikutkan takkan habis, tapi kita sendirilah kena pandai bahagikan masa.

yang sebetulnya tadi, aku kena 'tazkirah' dengan boss.. tentang hal kerja aku ni.
Bos baru aku ni memang dah 'sound' awal awal, kerja dia agresif sikit, cepat dan pantas.
tapi aku ni biasalah terikut ikut dengan cara kerja lama kan, so memang terkena 'tegur' la..
Dia tekankan, kerja kita ni kena ada 'personal quality'.. jangan bekerja sambil lewa, jangan kerja bertangguh, 'be more alert and particular' sikit katanya, kena ada kualiti diri..
hmmm...
betul kata dia tu aku terima, walaupun memang dia seorang yang memang cepat bergerak,
namun aku akan cuba ikut!
Challenge!
yeah...

eh nak pssst sikit nih..
errr......
errr.. tadi kan ada sorang anon komen  macam tak best je la.. ishk tak sangka pulak!
terkena pula aku kali ni dengan anon.. huuuu... tapi aku dah delete, dah sentap sangat tadi terus delete terus... hehehe.. sib baikla aku set  waiting comment moderation..

untuk encik / puan anon.. takpelah, aku ni memang suka masak la, rajin tu tak lah sangat, tapi minat nak mencuba sesuatu yang baru tu sentiasa berkobar kobar, well,aku masih lagi belajar.. lagipun suami ku jenis yang nak makan kat rumah, nak taknak aku kena masak juga, untuk jaga perut suami..  laa kenapa en/pn anon tak kenalkan diri? sebab kalau en anon perkenal kan diri, kita boleh berkenal kenalan kan..bertukar no telefon ke..nanti boleh nanti datang rumah ku..  kita main masak masak nak? nanti aku leh masak masak.. leh la rasa sedap tak...

hahaha..
pengsan !

:p

terima kasih pada semua yang sudi bertandang ke sini walau tak komen, dan untuk yang datang komen komen juga, sangat sangatlah aku hargai..
Peace All..
=)

12 comments:

mzhany said...

nanti nk pergi la umah kella, huhu tapi xnak mainmasak masak, nak makan jer..masak taknak buleh?

gedek! said...

Pakcik pernah kena komen macam ni...

- "Engkau ingat kau hensem ke letak muka hari2"

- "Perasan"

-"Aku pon boleh buat belog macam ni"

Sebab tu pakcik letak 'comment moderation'

Hahaha!

ct_nurmarlissaa said...

ermm....boss kita...:-)jom kita chalenge diri kita...kes anon terkena sudah...scarryy sayang...

CT NoArIzAh ArIs said...

Aiikk... belog kella pun ada lalat ke igtkan cik mat gebu je yg kena.. x pelah kita masak pun utk keluarga kita jgkkan.. lbh berkat gituuu !!!

LYAfrina said...

assalammualaikum kella...
tq sbb selalusupport lya...
lya bru mula bon9 kelmarin. tp xleh lama2 czpening2.. ni ist lya tggal jejak ni sjak kembali... terima kasih sbb slalu ada d sisi lya:-)

LYAfrina said...

assalammualaikum kella...
tq sbb selalusupport lya...
lya bru mula bon9 kelmarin. tp xleh lama2 czpening2.. ni ist lya tggal jejak ni sjak kembali... terima kasih sbb slalu ada d sisi lya:-)

ardinihumaira said...

dni kalo anon memang liat nak publish komen :D

Deanna Yusof said...

pedulikkan si anon tu weh... yang penting perut laki kene jage... hukhukhukhuk... please don't stop ur passion in cooking... if u stop... somebody is going to die!! hakhakhakhak..

Citarasa Rinduan said...

kella
kak pun sama...banyak kerja nak dilakukan..
last2 pengsan tidur tak hingat dunia

PS: yang, alahai...kak rasa anon tu sure kenalan kamu..
biarkan depa dgn labunya...
ada kita kesah hal dia???

buat menyemak jer...
Hai ANON yg berkenaan SILA JGN AMBIL KESEMPATAN PADA PUAN KELLA...DIA PUN ADA MARUAH...KALAU NAK BELAJAR MASAK MAI SINI KAK AJARKAN.....

Adinda Amy Sensei said...

hai kella...apa khabar?
moga bahagia sepanjang masa..

ada kad utkmu...hope sudi

Citarasa Rinduan said...

kella..
kak jalan2 petang nie..apa khabar mu sayang?

Mimy Hamid said...

anon komen apa beb...mesti sinis ni...bab masak pun ko kena kan..macam macam org la

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker