Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Friday, December 23, 2011

Rezeki dari Si Burung Pemarah ini lagi..

Assalamualaikum,

salam penghulu segala hari.. Salam Jumaat..

Alhamdulillah.. masih lagi di sini, bersama segala nikmat yang Allah berikan..

Nak tengok si burung burung yang berikan rezeki untukku harini..

~ Kali ni.. warnanya telah dipelbagaikan... hehe.. warna warni gitu.. =)


~ amboi... marah nampak??!  ~

 ~ dah siap.. Alhamdulillah..untuk puan Zura punya...
terima kasih bnyk banyak atas kesudian ini..
lain kali tempah lagi.. hehe =)

Oh ya, semalam pun buat nih..

~ 2 ketul pizza segera untuk kak Dilla... tak dapat snap byk gambar.. batery kamera out... ~

 syukur atas rezeki dari Allah ini..
Alhamdulillah...

entrri dari pagi tadi lagi dok karang..
tapi bz.. bz.. bz.. tak sempat nak pub...
ni baru sempat sat!
Apa khabar teman teman?
belum sempat jalan jalan lagi..
nanti kelapangan kita singgah blog teman teman ya....


musim angry bird.....
buat la tika mahu...

11 comments:

My Little Diary said...

wow!! byk nya angry bird...
cantik sgt

Pok Amai-Amai said...

Ouh, amik order bt cupcake eh? Wow!

[PCL] said...

beres...jgn kasi burung2 tu ANGRY !! haha just joking!..murah rezeki Matahari sentiasa bersinar..

Citarasa Rinduan said...

kalaulah kita dekat.
kak sure dah tempah utk birthday en zalie 1 january..

dik.. kak sihat2..
moga kamu sentiasa sihat ya

Kella said...

Rima: terima kasih.. =)

Fara: kecil kecilan sahaja.. alhamdulillah.. =)

PLC: terima kasih... moga moga.. amin.. =)

Kak Ayu: hai Kak... kita pun sihat sihat je.. tima kasih..sempat singgah sini.. =)

Rahsia Rezeki Allah said...

Salam, memang ajaib rezeki Allah ni kan. Bagi mereka yang kreatif dan rajin berusaha nahh.. memang ada ganjaranNya.

azieazah said...

Mujur kami dalam rumah ni, sorang pun tak pernah sebut pasal Angry Bird. Malah tak da sorang pun pandai pasal game tu.

Kalu idak, jenoh wehhh!

Tapi tengok cup cakes tuh, aduhaiiii jeles!

Mimy Hamid said...

tumpang bangga ngan kejayaan ko...tak sangka dah ke tahap ini...pizza segera tu aku nak order leh ke??

Ain Atika Zailani said...

wahh pandai nya buat kek n cup cake...ajar laaa!!! hehehe=p

So Shy Lady said...

wah cupcake lg pizza lg, sizzling mi lg.... ssl t.srajin kella T.T

pass rsepi sizzling mi hokeh!

C-I-K-I-N-T-O said...

Kakakkkkkkkk...i like this...next time kami mau order tau :) moga Allah murahkan rezeki Kella :D

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker