Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Wednesday, December 21, 2011

Pertemuan Blogger II : Bertemu di alam nyata..

Assalamualaikum,

Rentetan dari pertemuan blogger pada 18hb Dis 2011 lalu..

biarkan gambar2 bercerita sendiri...


 

~ Bersama Dato Dr Abdullah Al-Hadi Hj Muhamed dan isterinya Datin Aishah Hj Hassan, terima kasih banyak banyak! Dato dan Datin memang superrb!~

 ~ pasangan bahagia... ~
 
~Bersama  kak AinKak Akuzle Ayu,  IBUNDO dan Acik Erna yang ramah tamah semuanya..
kak ayu, merupakan orang pertama yang sambut kita depan rumah dato..dengan senyumannya yang manis itu.. senyum sokmo ya kak.. ~

~ santai... sambil menikmati makanan yang sodap sodap ... ~

~ dapat kenal kawan baru lagi.... eh.. tengok Dato ketawa.. bahagianya..~

~ bersama Datin yang sangat cool.. dan Kakcik dan Gadis Bunga yang ceria sokmo.. ~


 ~ dapat la tangkap dengan Kak Azieazah akhirnya.. apron pun tak bukak lagi tu.. ~

 
~ CIKINTO yang sangat suweeet.....
panjang citer dengan cikin! rupanya suaminya satu tempat kerja dengan kawan baik abbi! ohh.. kecilnya dunia ni kan.. pimai pimai tangku! pecah rahsia apeh! si pisang rupanya!! haha ~

  
 ~ kusyuk GB dengar kak azeeda borak...
Kak Azeeda.. brownies coklatnya memang betul betul yummiliciouss!! hingga menjilat polisterin (tapau..) hehe ~

 
 ~ Kak Azie lagi.. hehehe... ~

  
~ ya.. itu merupakan kak Azie lagi... =p ~
~ bergambar lagi... =) bersama kak Ain dan Gadis Bunga.. GB memang tak lepas kameranya di tangan.. banyak bukti di situ ok..  =) ~

  
 ~ siyess.. best giler peluk Kakcik! nyaman... damai.. perasaan persis memeluk ibu....~

  
 ~setelah di susuri.. ini ialah kak Ida (nyanyisunyi dan Kak Ana (cerita ceriti).. tak dapat nak borak sangat.. tapi lepas ni kita sembang sembang di alam maya ya! =D ~

 ~ Uncle Gedek yang tersenyum lebar nampaknya...
dan Mommy fara dari Pok amai amai, kita tak sempat nak sembang kencang dengan Fara.. nanti kita sembang tubi tubi dalam blog je kan.. 
entah apa yang mereka gelakkan..~

  
 ~ err... mereka masih gelak... 
ya.. selalunya tengok uncle asyik serius je kan.. kali ni terus dengar suara gelakknya.. =) ~

  
~ itu En Bujal matcham matcham kan... segan nak tegur ritu.. amik gambo je ler.., sebelah kakcik pula ialah.. Kak Ati, tak sangka dia punya anak dah besar2 ..ibunya maintain cun lagi... terbaik lah kak.. ~

~ ini... sesi  tapau menapau la ni... rezeki.. alhamdulillah... memang kenyang sampai ke orang orang di rumah pun dapat merasainya , murah rezeki.. ~

 ~ Blogger ladies.. ada di antara mereka tak sempat kita nak snap gambar.. takpe.. janji ikatan telah ada.. semoga ikatan ini akan terus kekal sampai bila bila.. saaayang u ols semuanya! big hugss... ~ kredit pic to Kak Ayu

Update: dari kiri.. Kak Akuzle Ayu, mama kpd Wana, Gadis Bunga, KakCik seroja kak Ana, kak Ida, Acik Erna , kak Ati , Kak AzieK , Hanis Azla , Kak Marina , CIKINTO 
Belakang (paling tinggi) :  Mommyfara

ada yang tidak terselit tu... tak nampak.. tak tahu siapa..

~ sempat snap gambar ni masa nak balik... suami kakcik memang sempoi abis... wlaupun beliau bukan seorang blogger, tapi ku percaya ke masyuran blog Kakcik Seroja   tentunya kerana restu dan keterlibatan beliau.. =)
(sedar tak? rasanya siapa pun takda gambar suami kakcik yang best macamni..nak nak di depan rumah dato pula ... kan? kan?  kamu ado..?) ~


~terima  kasih daun keladi... panjang umur jumpa lagi.. =)~

31 comments:

Mimy Hamid said...

wah meriah beb..tambah kenalan sudah...

miloais milo said...

jelesnya iols tengok
sebab tak dapat join...
banyak hal lah hari ahad tu...

nabilah_2908 said...

senyum sorang2 tgk gambar2 ni...happy semuanya.. :)

Munnafendy said...

seronoknya nampak...hepi2 semua =)

kakcik said...

Kakcik tahu kenapa Kella rasa best sangat peluk kakcik - sebab kakcik macam bantal peluk terlebih kekabu, kan? kan? kannnnn? hehehe...

Suami kakcik tu ramahnya kalahkan dialah blogger sebenar - hehehe lagi. :)

Kella said...

mimy: ye la.. memang meriah..walaupun pertama kali jumpa... =) memang makin tambah kenalan..nya..=D

Miloais: kak.. takpe kak... next time kita atur.. ladies ladies je...huhuhu

Kella said...

Munnafendy: hehe.. tima kasih singgah kat sini.. memang hepi.. alhamdulillah... =)

Kella said...

Kakcik: ihihihih.. pepandai je kekabu pulak.. hehe.. sedap peluk.. rasa release.. =D
terima kasih.. atas segala galanya... =)

luahfikiran said...

SALAM,
BILA KITA JUMPA LAGI ? HARAP DALAM MASA TERDEKAT INI ... KATA AZIE LEPAS EDAH 3 BULAN. LF AKAN MASUKKAN SEMUA GAMBAR INI DALAM ALBUM

Kella said...

Dato LF: insyaAllah..panjang umur kita dapat bersua lagi.. terima kasih dato..sudi mengabadikan gambar2 ini.. =)

nyanyisunyi said...

kella...
tak kenal maka tak cinta..lepas ni jumpa kali ke mst lebih mesra...thanks sebut gak nama akak...

ainnoraini said...

kann..kan..dah kenalkan...lepas ni lagi la bertambah mesra...

ada jugak gambar kakain tu yee...

Kunang-Kunang said...

Assalamualaikum,

Tumpang gembira melihat kemeriahan majlis ni. Tahniah berjaya.

akuzle ayu said...

tqvm 4 the kredit, dik... mmg semer org bahagia neh kan? alhamdulillah!! gambo uncle gelak adalah yg tebaeeekkkk!!!

Kakzakie said...

Kakak yg cuma dapat tengok gambar pun rasa terhibur sama kella... seronok sangat mestinya... jeles kella dapat peluk kakcik...

al-lavendari said...

saya tumpang tengok pun seronok .. !


* saya masuk dari blog kakcik.

Fitri Senin said...

Saya pun ada tapi saya tak sempat jumpa awak nampaknya..

Hanis Azla said...

teringat2 kembali majlis yg meriah tu.. ada rezeki kita jumpa lagi ye..

~ yus ~ said...

Sangat meriah! Sana sini citer pasal pertemuan ni. Jeles!!

salam kenal ya kella...

datang dr blog kakcik..:)

gedek! said...

dah agak dah....

gambar gelak uncle sure kena kenduri punya...!

haha

Anaa said...

kella, dari pengalaman akak kan, next gathering nanti akan lebih happening.. ramai yang ada kat situ join masa kat umah kakcik bulan october hari tu.. seronoknya berdabel dabel.. hihi..

'gelojoh' je akak menapau kannn.. hihi..

yep, kita sembang tubi tubi di alam maya.. :)

azieazah said...

Terimakasih KELLA!!!!

Kak Azie terharu!

Citarasa Rinduan said...

berderai air mata kegembiraan bila belek2 gambar ceria kamu bersama kawan2..
syukur.. kamu semakin ramai kawan..

lepas nie rajin update blog ya sayang,.
mereka mmg rajin datang blog sis..

dik... suka sangat sebab kamu link kan ke blog kawan2 y lain

gadisBunga said...

hi kella! baru sedar rupanya saya banyak interprem. pasni kene kurang interprem lah!

*

pasni jom plan kite2 yg pompuan aje. yg lelaki tgh dok plan mission impossible diorg baek punye dah tuh! hihi~

Chik Att said...

pic suami kak cik tu yang mahal tu ...

Eri-chan said...

oh ni lanjutan dari pautan yang kakcik buat. gara2 nak tgk gambar suami kakcik. kekekek.. kakcik jangan marah.

nizamsani said...

wah.nampak seronok.

Kella said...

Kak Ida: ye kak.. tak kenal maka tak cinta.. =) terima kasih kerana sudi jengah2 blog ini... =)

Kak Ain: mestila ada gambar akak tu.. =) ye.. terima kasih sudi berkawan dengan kita.. nanti jengah jengah selalu sesama kita.. =D

kunangkunang: terima kasih kak sudi singgah sini.. next time akak kena join sekali.. =)

Kak Ayu: heheh.. mesti kasi kredit! suka gambar tu.. kebanyaakan semuanya ada! muah muah lah kat kak ayu! walaupun kita tak sempat rasa cheese tat ngan kek akak.. gara gara sampai lewat.. huhu

Kak Zakie: haaa.. kak zakie, kita teringin nak jumpa akak pula! jom kita hug sesama.. =)

AlLavendari: terima kasih sudi singgah sini.. salam perkenalan diucapkan..

Fitri: haah kan.. tak terjumpa pula.. ada ni kot.. salam salam je..takpe lepas ni kita sambung di blog pula.. =) terim akasih singgah sini..

Hanis: yaaa.. ada reseki kita mesti jumpa lagi.. terim kasih sudi singgah sini ya.. =)

Yus: terima kasih singgah sini! sangat hargainya! rupanya kakcik linkkan kat sini ya! salam kenal... =)

ibundo said...

salam kella. walau tidak dapat berbual panjang, seronok mengenali kella dan semua yang hadir.

Ati Masrif said...

ehh..maluu kena puji..hehe~

tgk hubby kak ati tu sibuk
dukung zayyan anak DZ..dia mmg
suka budak2 :)

C-I-K-I-N-T-O said...

Kella: hope dpt jumpa lagi nnt :)

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker