Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Thursday, December 29, 2011

Mengkukis bersama 3 Idiots TV3

Assalamualaikum,

pepagi tadi riuh dengar kengkawan (yg minat hindustan laa.. ) dok citer pasal citer hindustan semalam..
3 idiots yang di tayangkan di tv3 semalam!
ada sesiapa yang menontonnya?
sejujurnya aku memang kurang berminat mahu tonton ..
tapi tiba3 dapat sms dari sahabat..suruh aku tonton cerita ini di tv3! best katanya!
hmmmm...
masa tu tengah mengkukiskan diri..
sesambil tu buka la jugak citer tu!
ehh... tetiba terlayan la pulok.....
ishh!
boleh tahan la citernya..


  
 ~ citer ni dari tahun 2009 lagi katanya.. box office lagi... nak tahu lebih lanjut klik En WIKI  (ya... sempat check Wiki lagi.... hhe.. =p ~

~ Nasib baik tak hangit kukis kukis ku ini.... ini antara tempahan kukis yang telah siap direbenkan.. =) 
Alhamdulillah.. rezeki dari Allah.. ~

agaknya semuanya dah makan tengahari kan?
kongsi makanan semalam punya boleh?
semalam tak sempat nak makan berat2 pun.. makan ringan2 je..
ilham dari Subway laa..
terus aku buat sandwich ala ala nya..
cari roti tak jumpa macam diorang..
hentam saja la..

~ so ini ialah dinner kami semalam... harus kena buat lagi.. boleh ganti nasi ke? 
misi nak kurus masih diteruskan.. ~


ok... itu sahaja laporan yang sempat untuk hari ini...
moga kita ketemu lagi..

Wassalam..



~ cerita drama TV9 pun best semalam! tapi aku tak sempat tengok dari awal.. dah nak abis baru sempat tonton! sedih giler, walaupun tonton sekejap je.. air mata nak keluar deras deras.. huhu... emo lebey..~

13 comments:

~aSFaLiZa~ said...

haah. kita pun terlayan cite ni. serius sedap. pastu tansion cite ni bersambung malam esok nya

Pok Amai-Amai said...

4 keping roti putih bersamaan dgn makan nasi sepinggan tau!

=p

@cu SaYaNg said...

acu tengok tak abis pun
mata dah ngantuk sangat
tak leh nak tahan dah..huhuhu

PCL said...

siaran ulangan awal thn dah siar..tu mls nk tgk. .

Kella said...

Asfa: heheh... kita tengok pada awalannya.. bila kukis dah siap.. mata ni pun kuyu juga.. hehe

Fara: hadoii... saje je kan! hehe.. tapi takpe.. kita makan sekeping je semalam... huhu.. yang lain sorang satu..ok.. aci ok.. hehe

Acu: kita pun layan..tapi sampai lewat juga.. sebab siapkan kukis.. bila siap terus tutup.. tido.. hehe

LYAfrina said...

hehe..layan gk 3 idiot td... mmg best...

sedap je tgk kukiss tu..terliur lak..klo tempah skit ambik x? nmpk sedap..

ainnoraini said...

namapak sedap jer roti tuu..boleh ler try mcm tuu...

kak ain pun nak diet jugak ni..terasa macam dah berat jer badan nii..

Mimy Hamid said...

3 idiot semalam femes la kat fb..aku tak baper layan hindustan..megat la paling suka...terkekek gelak..aku tido aje la..hehe..

Kella said...

Lya: kan.. boleh la walaupn citer lama... =)
oh.. kukis tu boleh je lya.. kita memang buat bila orang nak je.. tu yang bereben bagai tu sebab ada diorang nak buat special gift.. yang biasa kita jual dalam balang tu je.. nanti lya turun kl kita kasi free je kat lya.. tapi kena kasi tau awal tau.. =)

kak Ain: berat kita makin membuak2 naiknya.. tapi nak diet asyik tak jadi je! huhuhu

Kella said...

Mimy: aku sebab dok mengkukis tu.. pasala boleh layan.. =)

eiza said...

ohhh..sandwich itu memang menyelerakan!

gadisBunga said...

nanti subway pulak tiru pakai roti mcm tu! hihi~

Citarasa Rinduan said...

yes....
malam nie ada lagi..

bagi biskut tu ke sini ya dikkkkk

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker