Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Friday, December 16, 2011

CARS 2

start dari kul 10 tadi..
aku dok taip buang.. taip buang..
bila dah taip elok je.. rasa macam tak best je citer tu,,
terus buang..
bila taip panjang sikit je..
rasa cam tak kena je..
buang terus..
buka fb pula..status.. taip buang juga..
kecelaruan emosi kot aku nih!

Buka blog balik... tengok skrin posting kosong..
tak tahu nak taip apa...
sedangkan aku punyai masa terluang yang tanpa hadnya nih!
bukan senang nak terluang begini..
yelah.. idea ni pun satu..
bila orang tengah sibuk2.. tak cukup masa, haa.. masa tu lah idea ni membuak buak kuar!
tapi bila orang pinginkan dia, dia takmo kuar pulak!
isssh!

ok lah..
sampai sini dulu..


Wah.....
akhirnya siap satu entri! =)

3 comments:

Citarasa Rinduan said...

selamat malam adikku..

dik. kalau kak ada ideakan, kak akan taip no stop.
lepas tu..
if ada line internet kak akan publishkan.
bila kita rasa letih, penat dan ada sesuatu y bermain difikiran kita sebab tu rasa kosong..

PCL said...

aaa kan jd gak satu entri yg bagus...suatu yg tak disangka...tahniah.

Mimy Hamid said...

memang gitu beb...kadang blur..take times..

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker