Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Thursday, December 29, 2011

3 idiots

kenapa dan kenapa?

air mata boleh mengalir dengan hebat..

dan dalam masa yang sama boleh menguntum senyum..

dan dalam masa yang sama mengetap bibir.. sambil mengangguk angguk..

dan seketika ketawa terbahak bahak pula!

16 comments:

Citarasa Rinduan said...

skrang part gelak2..

mmg terhibur..
filem nie dapat anugerah tau...
paling cemerlang
tahniah

Kella said...

haah.. ya betul.. dah abis dah citer dia... so kita pas ni, nak beli dvd citer dia lah.. hahah

al-lavendari said...

dulu masa muda2 memang uncle minat hindustan .. sampai boleh kata fanatik.

tapi bila dah tua ni, tak tengok lagi dah. bukan hindustan je, filem lain juga tak tengok, kecuali hari tu tertengok cerita korea kat tv al-hijrah.

kakcik said...

Kakcik langsung tak tengok semalam (masih ingat jalan ceritanya) akibat mengantuk yang melampau. :)

eiza said...

saya tersentuh dengan semangat setiakawan yang dipaparkan, teringat zaman U dengan sahabat2 dulu...

Mimy Hamid said...

ko sama je macam megat...sengeh gelak..kemain layan 3 idiot part 2 semalam

@cu SaYaNg said...

langsung tak tengok malam tadi sebab tidur awal :(

Kella said...

Uncle AL: hihi.. saya pun bukan gemor sangat, tapi citer ni cam something je.. tu yang layan tu.. heh.. uncle pun fanatik ya dulu.. boleh tahan.. =)

Kella said...
This comment has been removed by the author.
Kella said...

kakcik: semalam kita tak ngantok sangat.. tu layan sampai abis.. sonot.. =)

Kella said...

Eiza: yup! sangat terharu juga.. memang susah nak cari sahabat begitu! cayalah pada persahabatan mereka!

Kella said...

Mimy.. hehe.. aku ngan megat ni dari dulu lagi.. memang boleh ngam sap sap sui..

Kella said...

Acu: takpe cu... leh beli dvd nanti... =)

Kakzakie said...

Kakak tak tonton tapi 3 dara kakak semuanya terkekeh-kekeh dan katanya cerita tak habis dah keluar berita jam 12. Adik kata sambung mlm tadi kakak dia kata dah habis, TV3 yg tak betul dia kata... kakak tak tahulah kella....

Kella said...

Kak Zakie, dia memang ada part 1 and 2.. sambungannya malam tadi... biasalah citer hndustan kan panjang... =)

miloais milo said...

cerita wayang ke???? :o

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker