Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Tuesday, December 20, 2011

Pertemuan Blogger I : Mathari sampai akhirnya.. =)

Assalamualaikum,

baru sempat update nih..hati dah tak keruan sangat bila blog tak update lagi tentang pertemuan yang best ini! sana sini dah upload gambo! hehe

Akhirnya...dapat juga aku pun turut serta dalam majlis yang istimewa ini..
 
terima kasih tak terhingga untuk tuan rumah.. Dato yang sangat baik hatinya dan Datin yang sangat peramah orangnya..
tak lupa tulang belakang majlis ini.. kak Chik, Kak Azie dan konco konconya.. yang bertungkus lumus membantu menjayakan majlis ini..

blogger lain yang belum pernah bertemu di alam maya pula berkenalan di alam nyata pula..
uhh... memang best.. dapat kenal ramai kawan!
cuma aku yang agak segan la.. sebab blog ku blog picisan cuma..
bertemu pula dengan otai otai yang sangat dikenali.. so.. rasa rendah diri tu tetap ada la...
blogger lelaki haruss la.. lagi aku segan
haa.. dapat gak jumpa uncle Gedek secara live! siap ada 'gedeks way' lagi bila nak bergambo tau!
puas praktiss nak ikut cara uncle Gedek! huuu kelaassss... =)


~ gambar yang sempat di snap oleh ' Acik' , adikku yang turut hadir.. maaf la, tak nampak pula Kak Chik, kak Azie.. dan sebahagian yang lain, tak muat kamera.. Acik tak sempat nak panjat kerusi tu.. hehehe..  tapi apapun semuanya dalam hati ada taman bunga yang mewah.. tu yang pakat pakat tersenyum bahagia...
Terima kasih untuk semuanya!~

ada banyak lagi .. gambar yang menanti untuk di upload! nantikan ya... =)

dan akhirnya...

 Salam telah bersambut.. Ukhwah juga bertaut mesra... =)


~Nanti ni.. nak jejak kawan kawan yang baru kenal masa di pertemuan hari tu... tungguuu...~ 

27 comments:

[PCL] said...

MATAHARI dah muncul..patut la tak hujan hari tu.., tapi tak perasan la plak..menyusuri di blog lain untuk terus berukhuwah..di mana ya Matahari tu...

Mimy Hamid said...

dalam gambar tu aku kenal aunty pakai baju hijau tu sebab baca blog dia

Hanis Azla said...

seronok kan dapat join dalam perjumpaan tu.. Alhamdulillah.. seronok dapat jumpa dan berkenalan dgn awak juga..

Noraishikin Mohd Salleh said...

Hai Kellaaaaaaa :)
Seronok dpt jumpa haritu. InsyaAllah next time kita jmpa lagi yer. Aritu tak puas borak :p

Kella said...

PLC: =) hihi... ada je .. di sebalik awan awan yang putih itu.. nanti kita upload gambar lain lagi.. =)

Mimy: tulah.. bila bersua secara live ni rasa tak percaya pun ada mimy... aku sebelum ni mana ada jumpa blogger2 luar.. selain kamu.. dan kawan2 sepejabat je.. heheh..

Kella said...

hanis Azla: hai... terima kasih sudi singgah blog ini.. insyaAllah.. lenkali mesti mau jumpa. =D

Kella said...

Noraishikin Mohd Salleh: hai kak!! seronok sangat walaupun borak tak lama.. tapi macam dah mesra! terima kasih sudi singgah ke blog kita nih... =D

kakcik said...

Seronoknya dapat berkenalan secara nyata. Jangan serik berjumpa dengan kakcik ya. :)

Kella said...

Kakcik: takda maknanya serik kakcik.. seronok tak terkata lagi ada... macam mimpi je pun ada... =D

miloais milo said...

best banget kan dapat gader2 dan jumpa kawan2 baru!

Kazaztan Team said...

semangat ye kamu...dan kamu-kamu-kamu semua...tahniah

Acik Erna said...

Assalam kella..kita dah pun berkenalan dialam nya..walaupun tak berborak panjang..insyaallah acik akan kesini lagi.

nabilah_2908 said...

cepat2 upload gambar yg lain... ;)

Kella said...

MiloAis: best memang best.. dapat kawan kawan yang memang best.. =)

KT: hehhe.. semangat.. hehehe... bila pula timenya kita nak jumpa akak pula kan.. =)

Kella said...

Acik Erna: ya kak.. terima kasih sangat.. sudi singgah blog kita yang tak seberapa nih.. =) insyAllah..moga ketemu lagi..

nabilah : hehehe.. On da way ya.. byk sangat tak tahu nak letak yang mana.. hehe..

Citarasa Rinduan said...

kella joinya..
yesss,,,,

i like..
nak tengok pic lain

PS: macam blogger eija zakuan.. sungguh ker? yang pegang baby kecil

*SiRibenMerah said...

hye.. singgah sini...

wan nurul hezrina said...

tak dapat nak join=(wahh semua ada..kak chik selalu gak berhimpun blogger2 kat umah dierkan?

gadisBunga said...

jom gathering hampor tikar kat bawah pokok pulak nak?? :D

akuzle ayu said...

hoh! akhirnyer smpai jugak akak ke sini... tqvm, Ayu CITARASA RINDUAN... so sori yea, dik Kella. kat entri 'taaruf' akak tuh takder link awk...huhuhuhuhu

Mak Su said...

tahniah kat kella, maksu gakslum sampai

aleen aiden said...

waaa meriahnye... :)

luahfikiran said...

SALAM,
GEMBIRA DAPAT BERTEMU. MOGA JALINAN UKHWAH KITA TERUS BERPANJANGAN

Pok Amai-Amai said...

Muka sy ada dlm gamba nielah. Hiks~

Salam kenal!

Ati Masrif said...

salam kenal dari maya pula,

beberapa hari cari awak baru
dpt jumpa :)

pic ni cantiklah..nmpk clear :)

CT NoArIzAh ArIs said...

MERIAH SUNGGUHHHH...APA YG KELLA BAWAK ARI TU SHARE LE SEKALI KAT SINI YEA..:)

@cu SaYaNg said...

tak de rezeki kita nak jumpa
cemburu tengok gambar2 gathering dalam blog kengkawan semua
semoga masih ada kesempatan utk kita berjumpa di lain waktu :(


p/s:: jom join teka harga kasut kat blog acu :D

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker