Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Friday, May 6, 2011

Terharu dibuatnya Nabilah! :D

Assalamualaikum,

aku rasa ramai sangat yang mengenali Zafira Nabilah? atau sinonim dengan APAKATAHATI... =)



Terkejut bila masuk belog dia semalam! geee..... Mathari dah kena 'review' dek Nabilah laaa...
fullamak! rasa glamer kejap weh...
kembang kuncup je aku membacanya!
hehehe...























patutla tetiba traffik tinggi semacam he.. huhuhu....


tak sangka betul, agak terperinci maklumat tentang Mathari yang Nabilah ceritakan!
rasanya Nabilah merangkumi keseluruhan Mathari hanya dalam satu helai sahaja?
bijak.. bijak... pandai betul! cayalah! :D hehehe...

terima kasih yang tak terhingga diucapkan pada Nabilah yang sudi me'review' belog picisan ini...
terima kasih banyak banyak!
sepanjang aku berbelog ni rasanya belum pernah ada lagi kot yang me'review' aku sebegini rupa! huhuhu.. terharu sungguh dibuatnya!
tapi Nabilah puji banyak sangat laaa..malu sesungguh la ai!

lagi satu,
mana jumpa gambar 'snow' man tu!
pandai betul dia cari! :)

u make my day la... =)
Muah muah



untuk pengetahuan semua Nabilah ni pun seorang blogger yang sangat sangat la peramahnya! murah hati dan suka kasi tutorial..

Nak kenal Nabilah? jom ke ApaKataHati..

nak tengok Nabilah review Mathari? pegi ke blog review: Mathari





Terima kasih pada Fara, Ummi, En Ilham, gha_this87, humbleyat, Redza dan Puanbee2 kerana sudi mengikut blog ini! nanti kita akan singgah singgah ya! :D

11 comments:

gedek! said...

Mathari memang bes, apa...?

Citarasa Rinduan said...

kella--
kak ayu macam pernah kenal dgn blogger nabila....
dia sering komen di blog sahabat2 lain..
kak ayu nak singgah sana lah

tahniah kella.. blog kella mmg sweet

Citarasa Rinduan said...

ala..........
URL kella tu tak link pulak

azieazah said...

Tahniah KELLA.
Bukan senang orang nak ambil masa untuk review blog orang lain. KELLA bertuah, sebab blogger Nabila tu memang blogger yang top!

Adinda Amy Sensei said...

hai kellaaaa....lama x singgah sini....apa khabar?


waaaa bestnyeeee kne review kn...hihi

mzhany said...

waaa sronoknye kella...hihihi

selamat berhujung minggu...

Prince Halilintar said...

blog prince cik nabilah ni dah review..kembang semangkuk jgk hidung prince..kehkehkeh

nabilah_2908 said...

hehehe....terima kasih kembali... :)

mana jumpa gamabr snowman tu..? dah tntu2 nya la sy godek blog Kella habis-habisan..hehehe.. :)

cun09 said...

salam kella

...tahniah...

ct_nurmarlissaa said...

wah..beshh ah ramai lah kawan baru...kan..

CT NoArIzAh ArIs said...

Tahniah kella mcm ni leh dpt ramai kwn baru !!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker