Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Wednesday, May 4, 2011

Mari Dengar Cerita Ceriti Ceritu..

Agak lama jugak aku meninggalkan belog..
lebih kurang 2 minggu..
semestinya dalam masa 2 minggu tu banyak perkara yang terjadi..
suka duka jatuh bangun sendiri yang rasa..

setakat aku cuti berbelog, ini ialah entri ke...empat kot! kan?
hmmm...
mood masih lagi tak masyuk sebenarnya! hmm
'hati kecil' ada rasa sikit hiba..
tapi takpe!
ok, meh le aku kongsi serba sikit peristiwa yang gembira sepanjang 2 minggu bercuti dari berbelog!

yeah.. come with me.. meh aku citer secara ringkas sahaja ya... =)

......................................................................................................................................................

~ hujung minggu pertama, ingat tak aku pernah sebutkan tentang program jabatan kami? haa... aku salah seorang yang sekretariat yang menguruskan program ini...
~program kami ini di jalankan di Broga!! Lenggeng N9!... memang sesuatu yang lain dari yang lain dan membawa keterujaan!
~ pertama kali main paint ball! aku terkena tembakan di kepala weh.. berdenyut denyut jugak! memang sakit..
~ keseluruhannya... Alhamdulillah.. program berjaya hingga ke akhir.. terlebih terkurang tu adat la.. manusia kan banyak kekurangan, tapi ianya memang satu pengalaman yang menarik.. :)


..................................................................................................................................

~ yeah.... Seminar oh seminar.....
~ banyak banyak segmen aku paling suka segmen bersama Dr Robiah Kulop Hamzah! benar benar terkesan di hati... nanti di segmen lain aku akan ceritakan apa yang aku dapat dari nya.. kali ni tengok gambo je ler...



~ seterusnya... hujung minggu lalu.. balik kampung ya abbi....
~ nantikan ceritanya di next episod ok...
~ kali ni aku cuma tunjuk gambar gambar yang best antara aktiviti di kampung... hehehehe




jeng jeng jeng...
tahukah di mana tempat2 tersebut?

hehehhe...

sehingga kita bertemu lagi..
majulah belog untuk negara..

senyum senyum selalu..
jangan sedih sedih.. buang segala kedukaan tu jauh jauh.. buat apa nak kenangkan yang sedih sedih.. sedangkan sekeliling kita penuh dengan kegembiraan.. penuh dengan nikmat dan rezeki dari Allah...
sesungguhnya setiap hela nafas itu juga ialah rezeki dan nikmat dari Allah..
berssyukur seadanya...

Alhamdulillah...

mari kita sama sama ucapkan..
ALHAMDULILLAH...

MARI SEBUT RAMAI RAMAI... IKUT AKU YA...

ALHAMDULILLAHH....

sekali lagi,

ALHAMDULILLAH>>>

Syukur....

=)

12 comments:

Encik MamaT said...

best gak tu p program mcm tu... hehe... mcm2 aktiviti.. aishh... ni yang rasa nak p ni...

Prince Halilintar said...

prince suke men paintball tu..mmg best kan..team building ofis prince ade men paintball jgk..hehe

cantik la gambar2 yg diamik tu..

Citarasa Rinduan said...

alhamdullilah

alhamdullilah

alhamdullilah

kella...... bestnya program awak.. kak ayu mmg rindu sangat2 tau.....

yang, nanti update yer...tapi kak ayu singgah malam2 jerlah... hehehehhehe


PS: baru perasan rupa/tubuh badan kella ala2 kak ayu..heheh

mzhany said...

Alhamdulillah...;)

azieazah said...

Wahhh cuti pun tapi padat dengan aktiviti yang menarik sekali.

gambar klasik kat kampung tu sangat menarik (Kellie’s Castle kah itu?)

Nanti sambung citer eh Kella..

LYAfrina said...

byk xtvt y best2 rupanya.. lya x pnah g main paintball...

bgunan tu nmpak klasik sgt.. suka2..

nabilah_2908 said...

seronoknya kalau tmpt kerja sy buat progrm macam ni..huhu..

xde la terperuk jer kat office...

CT NoArIzAh ArIs said...

Haii Kella... cantik gambar2 patutlah lama menyepi rupanya sibuk kesana ke sini.

asliner said...

samelah kita yang masih tidak berkesempatan untuk berblogging..
kekangan waktu kerana sedang exam..hihi

p/s: teringin giler nak main paint ball..(-__-")
singgah dari blog kak nabilah..=)

miloais said...

gambo2 veri de mabeles n cun beb!

tu kat kellie castle kerrr???

ciK LyndaWawa igUana said...

best2la crita di atas....erm..gambar dia cantek..!!!=]

hans said...

sedap plak tgok gambo makanan
xpenah main paintball lagi

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker