Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Wednesday, May 11, 2011

Mari kita tengok siapa yang kena.... =)

Assalamualaikum,

kawan kawan yang bijak pandai...
ce teka.. ce teka.. apakah menda di bawah ini?
v
v
v
V


Berpikir di luar kotak..

selamat tengahari dan selamat mencuba!

:D

7 comments:

LYAfrina said...

dari atas..
mcm labu sayung jer???

Prince Halilintar said...

dah try letak otak pun kat luar ni..tapi xdpt jgk..kahakhakaka

prince rase kan mcm lubang sinki yg mcm dah terbakar je..betul ke?

Cik Pah said...

gambo labu sayong ..

tak pun dumbell

tak pun jugak acuan kuih bakar

nabilah_2908 said...

erm...labu sayong...? :)

gambr di snap dari atas...tul tk..? :)

gedek! said...

benda ni tinggi muncungnya...

sebab bulatan tengah tu shap fokusnya

bulatan bawah tu dah ter out of fokus... sudah tentu itu bawah....

cuma tak tau amenda...! Haha!

Mimy Hamid said...

cer teka...labu sayong...ada hadiah tak ni

kella said...

heheh.. untuk semuanya! terima kasih sebab sudi berinteraksi bersama ku! :D

semua jawapan punyai persepsi yang tersendiri.. =)

ketemu di 'cer teka' lain pula..

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker