Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Tuesday, March 2, 2010

Selamat Hari Lahir Mama





Allah, selamatkan kamu..
Allah, selamatkan kamu..
Allah selamatkan Mama ku sayang..
Allah selamatkan kamu..

" Astaghfirullah... laa.. apa nie... hmm.. mama pun tak ingat..." dengan muka yang terkedu / terpinga-pinga.. hahaha.. muka terkejut..

papa senyum jaa... hehehe.. plan menjadik...
saje je kami nak buat surprise kat mama...
papa bawak mama kuar dulu, sementara kami sesiap kat umah..
diorang balik2 je rumah gelap gelita! mama mula mengomel ngomel! kenapa dan mengapa.. rumah gelap! mana semuanya?! hahahaha...
SurpRiSe!!!!

kebetulan yang sangat jarang diperolehi!; semua adik beradik berada di rumah!
Raya Cina ritu, kebetulan semuanya balik..Me n Hubby.. Ayu, Abang, Alang, Acik.. Adik dah tentu2 ada kat rumah..


Mama tharu+nak nangis tkenangkannya...
Ayu, belanja kek! (cari secret resepi takdok pulok!)
Abang belanja KFC.. nyum..nyumm..
Mr Hubby present handbag to mama.. " wah, Alhamdulillah.. mama mmg dok teringin nak bag macam ni, hari tu ada tertengok tapi tgok aje, tak beli pon... rezeki nih.. terima kasih.."
Aku bagi Buku " Alhamdulillah.. mama tengok tv hr tu tentang buku ni, bagus.. memang ingat nak beli jugak.. " sambil tersekat2 ayat mama.. begitu bersyukur..
Alang bagi Al-Quran Terjemahan.. " Alhamdulillah.. tak sempat mama nak beli nih, semua ni rezeki.. Alhamdulillah.. " memang setahu alang, mama memang mencari terjemahan Al-Quran ni... ada rezeki leh bagi...
yang paling best, Adik, tiba2 je ilang!! rupa2nya dia pon ada surprise..
dibungkus dengan surat khabar.. kecil je..
buka 2 rupa2nya duit! RM 20!
so touching!
mama cium duit tu.. "Alhamdulillah..."
mama kata, biasanya dia akan tulis surat.. bagi kad ke.. buatan sendiri untuk mama.. kali ni bagi duit plak! hmmm...

1 comment:

Mimy Hamid said...

bestnya,...meriah la mama ko ...suprise manjedikk

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker