Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Monday, March 22, 2010

Berita Gembira!!

Gembira mendapat tahu bahawa rumah baru kami dah siap!!
dah boleh duduk dah!
pejam celik pejam celik je.. dapat surat.. mengatakan kami dah boleh ambil kunci rumah! tapi setelah bayar semua urusan api air untuk rumah tu lah!

dah kena mula start packing2 barang2..

Semalam, mr Hubby mundar mandir dalam umah! kejap kat ruang tamu, kejap pi dapur, kejap pi dalam bilik... katanya..
" hii.. tak tahu nak mula dari mana nak mengemas nih!" huhuhu...
sudahnya kami pakat nak setelkan brg2 bilik belakang dulu, bilik tu mmg dah penuh ngan kotak2 brg2 kami mula pindah dulu! tak terusik! so, set! bilik belakang dulu!

hmm.. memang la tak sabar nak dok umah baru..
tapi... tetiba termenung panjang jugak kami!
nak masuk umah baru ni mesti nak pakai byk duit!
duit, api, air, maintenance, letrik, itu yang paling utama..
bab2 perabut, kabinet semua tu tak masuk lagi tu..

sekarang dok tengah anggar berapa duit nak sediakan ni, duit ada ka pun? hahaha..
InsyaAllah.. moga tuhan permudahkan semuanya...

4 comments:

Mimy Hamid said...

wahhh ko nk duk umah baru ke?? area mana?? bestnya..bgtau aku eh

kella said...

aku kat selayang je weh.. saje carik yang dekat ngan kl, tapi situ jem la sket..

Mimy Hamid said...

dekat la ngan umah mak aku...leh kita lepak2 nanti...hihih...bebe email aku baper harga umah ko tu??

kella said...

okies... nanti aku mel kan ya! hari ni petang2 sket kot.. sebab emel aku problem ni!
oh, dekat umah ko! aku suka! boleh.. boleh..

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker