Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Saturday, March 27, 2010

Cuti Sekolah Minggu Lepas

Biasanya, cuti sekolah, bebudak yg sekolah la happy, terbalik plak ngan aku,

happy sebab adik2 datang sini..aku masukkan diorang untuk ke Program Motivasi di sini..selama 3 hari, drpd diorang cuti sesaje, pekdah juga ke kem ni.. kasi segar gegar sikit minda diorang nak PMR tahun ni!

layan cerita bergambar aje.. mood tak mari lagi, nanti2 update..



Si Fahim dan Nain

~ bawa diorang ke one utama, jalan2, makan2.. motif utama adalah pegi beli buku budak2 ni.. buku2 pmr.. nak peksa taun ni kan..

~ mesti la jugak singgah ke IKEA, si Nain mmg dah pernah datang sekali ngan mak ritu..
si adik teruja jugak tgok kat dalam tu! cantik2 belaka katanya..nanti rumah baru kekla buat la desing macam ni.. macamtu.. iyolah.. kalau ada duit..tak kemana..hehehe ~


~ lepas diorang balik dari Kem tu, pergi plak ke Ulu Bendul, N9! syiok abis mandi kat sini! adik paling lama mandi! lepas gian! tinggal kan baru taoo...~


~ skybrigde klcc! best dapat naik sini! thanks to Sitang, coz dapatkan tiket untuk kami ke sini! teruja la jugak! bebudak tu mahu tak teruja? aku n hubby pun 1st time naik ni..sepanjang dok KL.. dia bagi kita 10 minit je dok kat sini..~


~ ada F1~




~ bawak diorang ke petrosains gak...~


~skybrigde KLCC~

No comments:

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker