Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Friday, July 20, 2012

Projek Sebelum Puasa

Assalamualaikum,

Apa khabar teman teman semua?
setelah lama bercuti semalam baru mula bekerja semula.
maaf, belog ini juga terpaksa dicutikan.

Alhamdulillah...
esok dah puasa ya!
Aku sebenarnya sangat teruja dengan Bulan Ramadhan yang satu ini..
berdebar debar pun ada!
MasyaAllah.. seribu perasaan bermain main di kepala ni..
ya Allah... moga aku diberi kesempatan menikmati bulan barakah ini dan di beri kekuatan untuk mengharungi nya..hingga akhir..
sesungguhnya jauh di lubuk hatiku sangat mengalu alukan kedatanganmu ya Ramadhan..

Selesai sudah beberapa projek sebelum Puasa.
Alhamdulillah.. ini semua pun rezeki dari Allah..

mari kongsi antara projek2 baru2 ni yang sempat di buatku

~ kek Coklat Indulgence... untuk Juanita..~

~ ini kek feveret aku buat... memang suka buat yang ini... =D Selamat hari lahir Mr Mac! many happy return to you.. ~
 
~ Fruitty tiramisu untuk jiran ku Nikki... ~

 ~ Strawberry tiramisu untuk kak Mai... =) ~


oh ya.. kalau ada kawan kawan yang berminat untuk menempah biskut raya pun boleh...
Homemade Cookies Moms and Daughter... 
=D

~ tinggalkan pesanan di katalogkay@yahoo.com atau komen saja di sini ya..
tapi semestinya di area lembah Klang la kot.. sebab kalau nak pos risiko pulak kan..

aaahhh.. lama tak menaip, tangan ni macam makin bersemangat je nak menaip dan berjalan2.. tunggu..
jap lagi kita singgah2 ya..

Sampai Jumpa..
=D



7 comments:

Kakzakie said...

Kella kakak nak book yg tiramisu kek tu sedapnya...

Selamat menyambut puasa dan maaf dari kakak ye kella..

Myra Jay said...

Sedapnya tengok kek... :)
Terliur ha :D

Mimy Hamid said...

beb ko belajar la buat rainbow cake..nnt aku leh order ngan ko..cuba ekkk

Kella said...

kak zakie: ok... saya di booked oleh kak zakie!! hehehe =)

Kella said...

Myra jay: sib baik sebelum posa kan tengok!! h=)

Kella said...

Mimy: i will try beb! memang dah dok dalam list dah tu! siyes nak cuba sangat!! =D

Nad @ MamaZN said...

wa....kek!!!!
bleh la sponsor utk bday baby nayli bambam nnt, hehehe ;)

salam kenal! :)

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker