Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Wednesday, July 11, 2012

Cheese cheese dan Cheseee lagi..


Assalamualaikum,

dah citer cheese pagi tadi?

nah amik.. ni lagi banyak seangkatan dengannnya!!

kebelakangan ni aku memang terlebih bergelumang dengan cheese mecheese ni...
Alhamdulillah.. rezeki sebenarnya..

rupanya.. ramai betul orang yang suka dengan cheese kan?
termasuk la aku! huhuhu..
cheese adalah menu yang dibolehkan dalam menu diet SDII aku..
namun janganlah ambil dalam kuantiti yang banyak!

Mari layan hasil pembuatan dari ku menggunakan cheese... =)

Enjoy!

~ Ini ialah Kek Strawberry Tiramisu.... selain dalam jar aku pun boleh buat dalam bekas sebegini... ini ialah tempahan dari yus eda ~


~ ini ialah Kek lapis Cheese Persona yang diubahsuaikan oleh ku dengan meletakkan sedikit strawberry di setiap lapis.. ini ialah cubaan pertama.... 
dan, semua food tester 100% meluluskan resepi ini!
hehehe.. bila makan tak boleh nak stop
bahaya resepi nih!


~ ini ialah rupa keknya bila di potong... super lazat marbeleesss!!!~
 


  ~ Memperkenalkan!! perisa baru tiramisu in jar!!.... perisa Coklat... sedap.....~


~ tempahan dari Lya dan kawan kawan... sampai penuh peti weh..tak muat! ~

~ 3 sekawan.... coklat, mangga dan strawberri.. ada sorang lagi.. blueberry.. menyorok kat belakang!~


~ ini memang dah lama menjadi sumber rezeki pun...  RM 12.90 sepeket... mai beli, mai beli! ~


Cheese oh cheese....

(^___^) v


14 comments:

gadisBunga™ said...

saya hantu keju.

maka saya vote for entri ini!!!

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam...cma singgah cni..

wah...byknye kek tiramisu..
ermm..baru cma tau akak ni baker rupenye..

sedapnyeeee tgk...terliur :)
semoga biz semakin maju..

terima kasih singgah blog cma..
keep in touch :)

cendol said...

perhh sedapnye nmpk!! Cendol pn suke cheesee sgt2!!
chocolate tiramisu tu nampak sedaaap!!

Kella said...

GB: hehe.. tengkiu tengkiu! vote lagi vote lagi! =D

Kella said...

Cma: hai cma.. terima kasih singgah singga! suka suka je ni dik.. buat tambahan pendapatan.. kita share apa yang kita suka kat orang.. dan bila orang pun turut suka maka ianya berkembang.. huhuh
tq ya.. =)

dyabunga said...

kongsi lh resepi kek tu..huhu

@cu SaYaNg said...

yg dlm paket tu apa??
cheese segera tu ke??

miloais milo said...

nampak sedap nokkk...
kelaparan iols jadiknya!

Myra Jay said...

Sedapnya cheese cake lapis stoberi tu...
Cheq suka... ;)
Nak jugak :D

Kella said...

Cendol: hehe... penggemar cheese tegar le tu... =) terima kasih sudi singgah2 sini...

Kella said...

Dya bunga: ok.. nnti kita share ye... tengkiu.. =)

Kella said...

Acusayang: haah acu.. itu serbuk chese segera tu la... mahukah? meh kita orderkan.. =)

Kella said...

kak Milo.... saya udah kekenyangan so tengok pun tak lalu.. hehehhe.. yo yo oo je... ;p

Kella said...

MJ: hihi.. teirma kasih singgah2 sini... =)

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker