Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Wednesday, July 4, 2012

Kawan baru kita

Assalamualaikum,

Selamat siang...

mari berkenalan dengan perisa baru tiramisu dalam balang nih...
Si mangga.. (^__^) v


 ~Rasa mangga yang sungguh bersari...  nyumm nyumm..  ~

~ membuat dengan hati yang gembira untuk mereka.. moga dapat dirasai kegembiraan itu dalam jar comel ini~

~tempahan dari kawan kawan~

Alhamdulillah..
rezeki ..
syukur..atas rezeki ini..

tak sangka pula perisa mangga ni pula yang mendapat permintaan ramai,
insyaAllah, moga Allah permudahkan segala urusan untuk membuat tempahan esok.



suami kata... kalau sesape nak lose weight minum SDII,
kalau sesape nak weight gain pula makan la tiramisu nih!
issshhh isshh isshhh...


12 comments:

faraherda. razalan said...

Kreatif betul awak ni. No wonder, bisnes awak menjadi. Tiramisu, dessert yg mengasyikkan. Hehehehe...makan dlm keadaan sejuk. Ummpphh! Cair dalam mulut!

gadisBunga™ said...

saya nak lose weight dan makan tiramisu...~

Kella said...

Fara: hampir tidak mengenali tadi, tapi bila tengok gambo tu rasanya pok amai amai.. mommy fara kan.. huhu.. tu lah. tak pernah tahu nama penuh kan.. hehe..
alhamdulillah.. rezeki semua ni.. syukur..kita pun minta tunjuk ajar dari yang pakar juga.. =)
tq..

Kella said...

GB: entah mengapa! saya suka komen kamu yg ini!! huhuhu

babYpose said...

Sedapnyaa, tingin laaa

miloais milo said...

adoi! mengancam perut betul lah nokkkkk!~

@cu SaYaNg said...

sedap nye!!!!

K.Nor said...

salam kella, tahniah dr k.nor.. alhamdulillah.. semoga biz kella makin sukses ya.. boleh rasa tiramisu se jar? hehe

Kella said...

babYpose: meh la kita rasa rasa.. =)

Kella said...

miloais: kak... saya tengok kali kedua ni pun tiba tiba perut berinteraksi la.. hehe.. pose la katakan.. huhu

Kella said...

Acu: hai acu!!!! =D

Kella said...

KakNor : waaa.. terharunya kita kak nor singgah sini...!
terima kasih ya kak nor..
kak nor lah pencetus bisness saya yang ini... moga dirahmati Allah sentiasa.. =)

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker