Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Tuesday, November 29, 2011

TEKA GAMBAR


~ Teka.. gambar apa..?~



update 29/11/11

ianya ialah...

huhu

Parutan Keju Mozarella !!!... si atas pizza... =)


nampaknya ramai yang meneka betull..
tahniah!
walaupun kita tak janjikan apa apa habuan untuk peneka2 yang betul..

namun.. terasa ingin berikan sesuatu untuk blogger yang bertuah!
Ahli wal jamaah telah sama sama setuju dan bersepakat untuk memilih......

encik...
( ya.. dia seorang lelaki..)



sebagai peneka bertuahh....

Juri yang bertauliah telah dilantik untuk memilih siapa selayaknya.. (bukan daku.. hehe) 
katanya.. pemilihan berdasarkan jawapan yang tepat selain penggunaan bahasa dan perkataan yang juga turut di ambil kira..

keputusan juri adalah muktamad

kepada pemenang sila hubungi penganjur untuk maklumat lanjut..

=p sila baca ayat2 di atas dengan skemanya....

--------------------------------------------------------------------------------------------

Lansung.. di bakar terus piza di atas.. hingga cair keju mozarellanya itu...

Yang kemudiannya menjadi begini!!! =)




Ini ialah Pizza Tuna untuk teman sepejabat Pian, tempah untuk isteri tersayang nya kegemaran si isteri katanya....
maklumla.. sebagai weekend husband, kena la amik hati isteri tersayang..

sebenarnya ini ialah antara 'bisness' kecil kecilan ku..
hanya berlegar legar di kalangan kawan kawan terdekat sahaja setakat ni.. =)


~ ini pizza segera yang telah sedia untuk dibungkus... untuk kak seri..
balik cuma bakar dalam 10 minit sahaja.. da siap untuk dimakan panas.. panas... =) 
ada sesiapa berminat nak order ? hehe..  ~



baru balik dari kampung..
bawa balik durian dengan banyakknya...
puas makan durian di kampung!
nanti kita update dalam blog ya... =)

12 comments:

Mimy Hamid said...

parutan cheese kan...

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

ok..tu la nasi kaler kuning..nasi ayam kot..eh, nasi myk?nasi briyani?

beras basmathi herbaponi taj mahal ke?

Kazaztan Team said...

buah pala

Mak Su said...

bawang ker?

ct_nurmarlissaa said...

parutann cheeseeeeee yg sgt mewahhh

ct_nurmarlissaa said...

parutan Cheese yang sgt MEWAH....nyummm..nyummm

cun09 said...

salam kella...

keju selepas disagat?? huhuhuuu

***salam ma'al hijrah***

azieazah said...

Bawang?
Cheese parut?
Halwa pala?

Jemputan khas buat tuan rumah dan semua pengunjung blog ini. Sudi-sudikan:

Pertemuan Blogger 18 Dis: Jemputan Istimewa

wak gelas said...

wak X pandeyy teka lhooo... eeee wak dh datang niii nk komen komennnnn............

MataHati @ MH said...

keju yg diparut

My Little Diary said...

hurmmm....sedapnya pizza tu
tahniah utk Matahati

aimaniman said...

wow.. sedapnya.. kalau akak p PH je lee...

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker