Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Monday, November 14, 2011

Angry Bird Merah


Assalamualaikum,

semoga kawan kawan semuanya sihat sejahtera hendaknya..
hari ni sangat sibuk! banyak yang perlu diselesaikan di pejabat nih!!

tapi update kejap ya..

jadi..
 silalah menatap gambar Si burung merah pemarah ini,
angry bird merah ini tempahan dari Diana.. untuk bday boy Aisy.. =)
Selamat hari lahir sayang.. =D
dan sehari sebelum nya tempahan dari Sarry.. AB merah dan kuning..
terima kasih atas sokongan dan kesudian kalian..

~ macamana lah Burung Burung ni tak marah.. abis.. korang asyik lempar diorang kat bangunan.. mesti lah diorang marah.. hehehe.. ~

18 comments:

LYAfrina said...

comelnyer...
klo tau..mesti lya dh tmpah dgn kella gak utk birth asya baru2 ni... xpekan klo pos??

Citarasa Rinduan said...

waalaikumusalam sayangku kella..

dik.. angry birth tu tak macam marah pun.. cantik2 dan comel2..

syukur, rezeki kamu..
tahniah sayang

opss.. happy birthday buat birthday boy

~aSFaLiZa~ said...

ya Allah cantik nya....

Kakzakie said...

Amboi banyaknya kella. Kalau anak kakak dapat pun mesti dia suka.:)

miloais said...

cun beb cupcakes uols ni...

nak makan pun sayang kalo gini!

Kella said...

Lya: ala lya.. rasanya tak sesuai nak pos ni.. sebab dia guna ising, nanti kalo dema lempar2 kang.. aduh.. abis punoh.. tapi kalu anto dengan van ke bus ke boleh la kot nih.. hehe=) tunggu lya mari kl kita buatkan untuk asya... =)

kak ayu: hehe.. memang tak marah.. sebab tuan yang membuatnya tu tengah senang ati.. tak marah marah pun.. heheheh

Asfa: terima kasih.. berkat tunjuk ajar sifu ku.. kak maza.. =)

kak Zakie: hehe.. haah kan.. aritu akak ada belikan diorang barangan angry bird kan? =)

Mimy Hamid said...

pandai ko buat...hari tu member aku ada cari cupcakes angry bird..klu dia tanya aku rekomen ko ek..

nabilah_2908 said...

alahai..comelnya...kalau sy dpt ni...sure rasa mcm syg je nk makan.. :)

wahida said...

giler cantik cup kek ni...kalo anak2 aku tgk ni, sure dia menjerit2 tak sabar nak mkn...

Kella said...

miloais: tuah... macam sayang nak makan.. pongap je... hehe

Kella said...

mimy: aku budak baru belajar..
boleh je.. kena masa dan ketikanya boleh je... sikit sikit boleh la.. =)

nabilah: tima ksh nabilah.. =) entri tentang nabilah tak publish pun lagi.. =)

wahida: hehehe... memang sesuai untuk anak anak nih... =) ibu ibu anak pun sesuai...

CT NoArIzAh ArIs said...

WAA... ADA CUP CAKE ANGRY BIRD PULAK.. KLAU DAPAT KAT ANAK AKK SURE SAYANG NAK MAKAN NI.

Kella said...

Kak CT: hehe.. kak.. thanks kak... haah.. sayang nak makan.. buat hiasan pun ble nih... =)

[PCL] said...

mmg cute2 walaupon angry!...syg pula nk mkan...emmh.

eelobor said...

hehehe.... itu ari tgk gambar burung nie yang real. ingatkan fantasi, rupanya memang wujud betul lah burung nie kat realiti

munna said...

comelnya cc angry bird ni...

pena rozie said...

Cantik la...

Juliet_iRa~" said...

aloo comelnyaaa...

dlm dia rs ape kak?

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker