Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Thursday, November 24, 2011

Jadi Apa Boleh Buat?



Sendiri mau jawab laa...

oh ya!

Harimau Muda lawan Syria kalah semalam..
takpe, boleh buat lebih baik lagi next game ya!
yang penting mental dan fizikal mesti mau jaga..
pengawalan emosi dan tekanan juga penting.. =)

Selamat bekerja semuanya!
hari ni nak buat 5S bilik pejabat nih!!! dah ghopa apa dah!
nanti kita BW kawan kawn ya! =D



6 comments:

~aSFaLiZa~ said...

betul2. apa pun tak boleh. huhuhu

Mimy Hamid said...

semlam tak kisah pun diorang kalah...faham penat kan..takde emo pun..hehehe

cun09 said...

salam adik ketee

huuuihhhss cam serupee jeee fikiran kita, tembak terus gantung kt 'umah' kitee...

**moga sihat n selamat mengemas 5S**

Juliet_iRa~" said...

uhuuu..

semua pon xboleh la..

jgn la jd camtu yea..huu

wak gelas said...

wak pon tak sukak main bola asyik kalah jugakkk... eeeeE wak dh datang nih nak komen kokmennnn...

aimaniman said...

yuppp dah habis kata, dah kering tekak menjerit dah puas berdoa dan mengharap... hasilnya balik asal.. Mesia kalah jee... sian kita?

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker