Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Wednesday, November 2, 2011

RABU TANPA KATA : Pabila mereka juga mahu menonjolkan diri..




 tempat tinggal mereka : di dapur ku.

22 comments:

KhaiZa said...

memang betul. segar2 belaka

Kakzakie said...

Pilihlah saja nak masak apa semua dah sedia...

LYAfrina said...

hehe,,,nk masak apa ni???
tp suka tgk..sbb kalerful sgt

bujal X said...

masak tomyam kah?

nabilah_2908 said...

cukup bahan2 ni tuk buat tomyam...mmm.... :) :)

NM02 said...

mcm nak masak tomyam jek...

Kella said...

Khaiza: segar kan.. suka je tengok bahan bahan ni... ni kalau tak guna ni mahu rosak jadinya!! hehe

kak Zakie: tulah.. bahan dah adaa.. tunggu masak je! =)

Lya;bahan ni semua saja je kita tayang kan.. macam2 pun bleh masak nih.. saje je amik gambo deme... =)

lizz said...

wah segarnyer..cili tu merah betul...

Prince Halilintar said...

byj bahan2 tu..blh msk macam2 tu..

CT NoArIzAh ArIs said...

Cantik dan segar sayuran tu.

Kamu tukar header lagi ya...selalu jugak sy tgk kamu tukar header.. sy cuba masukkan header lama dulu dh tak boleh dah blogspot kata dh terlebih masukkan gambar sedangkan baru 2 kali je tukar header..camne nak buat yea ?

cun09 said...

salam kella

acara menembak eeehhh... ^__~ ...comel...comel...

Mimy Hamid said...

nampak sgt ko rajin masak beb...ehhehe...lengkap

miloais said...

nak masak apa nok????
ada kacang buncis tu....
sayur peberet iols~

Citarasa Rinduan said...

selamat pagi khamis adikku....

lama kak tak singgah sini, namun ketahuilah kamu sentiasa dihati....

PS: cantik2 gambar bumbu didapur kamu.......

Kella said...

Bujal, Nabilah. NM02: anda ber3 sama fikirannya! hehehe.. tersenyum sendiri bila melihat komen2 anda bertiga sebelum di publish kan.. =)

Kella said...

Lizz: hehehe... hai lizz.. cili merah.. sepedas kalernya... =)

Prince: memang.. macam2 boleh buat nih! antara rajin tak rajin je... mahu tak mahu je.. =)

kak CT: saya ada reply kat blog akak.. kita pun tak tahu lak ada kes tak boleh tukar nih! hmmm sedang mencari2 jawapan..

kak liza: acara menembak? hehehhe... peace.. =)

Kella said...

Mimy: mimy.. rajin tak rajin je weh.. bahan tu ada antaranya bekalan mama dari kampung hari tu..seboleh2 apa je nak kasi kat aku.. so kena lah guna.. kang busuk lak kan.. saje mama aku naak merajinkan aku kot.. hehe..

miloais: hhehe. macam2 nak masak.. sebahagiannya telah pun selamat.. hehe.. kacang tu buat goreng dengan daging fresh! walaaa weh.. =)

kak Ayu: hai kak.. takpe kita tahu akak sibuk.. hehe.. tengs sudi singgah singgah sini ye... =)

eelobor said...

terbaek dari ladang kah??? huhuhuuhu

[PCL] said...

masuk semua sekali dlm blender..apa akan jadi !...hancur lah haha..

.. singgah dari blog kakcik, slm kenal.

kakcik said...

Memang segar sungguh. :)

Ati Masrif said...

tomato tu faveret kak ati
hari2 mesti ratah dgn salad :)

wahida said...

suka tgk gambar ni sbb segar2 semuanya, warna warni lak tu...cantik sgt...


salam kenal, tengs drop by my blog...dah follow sekali ke belum?
kalau belum, follow tau...
saya singgah sini terus follow..

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker