Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Sunday, November 20, 2011

Harimau Malaya bertemu Garuda lagi..

Malam esok Malaysia akan bertemu lagi dengan Indonesia..
mari sama sama kita doakan kejayaan Malaysia!
InsyaAllah..
Malaysia boleh!!
Ayuh semua pemain pemain Malaysia! Kami di sini sentiasa doakan kejayaan buat kamu semua!
kami hargai penat lelah kalian semua membawa nama Malaysia ke persada antarabangsa! Maju dan terus maju ke depan! kalian Boleh!! InsyaAllah Boleh!
Main baik baik.. tetapkan niat dalam hati.. main elok2..kita kan negara yang bertamadun.. =)
Doa banyak2 kat Allah.. moga Allah permudahkan segalanya.. dan memberikan kejayaan buat kalian semua.. Amin..
Biasalah.. akan ada menang dan akan ada yang kalah.. namun.. moga2 menang la hendaknya! =D
kalau kalah pun biar kalah bermaruah gitu... =)

Bersemangat aku di tengah malam hari ini?
hehehe.. dapat on line kejap ni.. terus nak update blog je..
sesambil tengah bakar 2 ketul pizza! rezeki.. kawan  order..
haruss la harum bau roti pizza sekarang semerbak kat rumah ni..

ok.. sekarang jam 1113 malam..
esok aku nak update lagi!
esok ada potluck kat pejabat, tak tahu nak buat apa lagi ni..
tadi dah bancuh apam.. namun rasa macam nak buat desert air koktel je.. tengok la.. kalau tak ngantuk lagi.. huhu..

ok selamat malam.. selamat tidur..
mimpi yang indah indah belaka..
sebelum tido, jangan lupa basuh kaki..
baca doa.. baca 3 'Qul', ayat kursi... =)
semoga dibangkit kan lagi keesokkan harinya.. InsyaAllah...

4 comments:

luahfikiran said...

SALAM,
MAIN BAIK2, JANGAN KECOH2. MALAYSIA BOLEH MENANG

Kella said...

=) ya... insyaAllah.. Malaysia pasti boleh menang!! malam ni rumah bakal bakal gegar lagi laa... heeheh.. =)

Mimy Hamid said...

hapus indon...hehehe aku geram ngan corak permainan indon dia agak kasar...amin for malaysia

Kella said...

go Malaysia!! haah kan mimy! banyak pemain import kan mereka tu.. hari tu aku nampak mcm byk negro je.. betul ke atau diorang ni kacukan kot.. hehe..

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker