Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Wednesday, September 1, 2010

HomeMade Cookies Mother n Daughter

Assalamualaikum,

Aku hari ni baru balik dari kampung ....lama bercuti?
hehehe...
aku balik kampung, gigih menolong mak membuat biskut raya!
tempahan yang sangat2 mengairahkan.. (dan menggiurkan! tahan luir je aku mengadunkannya!)
gigihla aku dan adik membantu mak menyiapkan tempahan2 untuk hari raya ni.. kesian dia, tak menang tangan!
walaupun sebenarnya bukanlah banyak sangat pun, sikit sikit je.. tapi tempahan baru yang datang banyak..

hmm
lagipun kat kampung aku takda line pun nak update blog!

well..Macam macam jenis biskut ada!
tapi yang paling sensasi dan hangat dipasaran ialah..
Biskut Oat, Mazola, Tat Gulung dan Semperit..

segar dari oven bonda.. air tangan bonda nih!
tak perlu risau, insyaAllah bahan2nya dijamin bersih suci dan halalan toiyyiba..
Aku ada juga bawak balik KL beberapa balang.. kot2 ada yang nak merasa biskut bonda aku ni..
kot2 ada yang belum ada lagi,
boleh la beli dengan ku!
hehehe :p

1 Balang 50 biji , harga promosi RM 19 je..
ada ke yang teringin? :)



update: dah tak byk balang dah tinggal..
update lagi: tempahan hanya di area KL sahaja. senang untuk penghantaran terus. TK :)
update 2/9/10: sekut dah sold out.. tq.. :)

6 comments:

eqbalzack said...

ada2...leh order ke? hehe

kella said...

wahhh... abg eq kita kan ni? mahu ke? kalau area kl boleh je.. hehehe... :)

nabilah_2908 said...

wah...masyuk la ari raya nnti..sure bnyk tmpahan.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
29 OGOS YANG LEPAS

LYaFRINA said...

SALAM KELLA...
SORI BRU SMPAT DTG SINI..
TD G SPITAL... SEHARIAN....

BRU2 NI PLOK SIBUK DGN ISO..X BUKA BLOG PUN...

BYKNYA KUIH RAYA.. KIRANYA MMG TERROR LA BUAT KUIH NI.... X MENANG TANGAN LA KAN...

Nadine said...

Wah..bagusnya kella, balik kg tolong mak buat kuih. betuah mak you :) biskut mazola...lamanya tak makan kuih tu. favourite i masa kecik2 tau. dulu nenek rajin buatkan. :)

ps: my mom pun buat jual kuih. tp this year dia rehat, adik ppuan i dh start keja, takde org nak tolong dia..

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

kella...........

sedihnya,..........

kak nak order?............wawawawawa

awat kak duk jb nie???????????

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker