Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Thursday, September 2, 2010

Prophet's Fav Food

Assalamualaikum,

Mari kongsi amalan pemakan Baginda Rasulullah S.A.W..
dari Mahtab Anwar..











IringJeling: tak boleh tahan pulak aku tengok gambar terakhir orang minum air tu.. nampak cam best giler je air tu..!

6 comments:

Ain said...

rinduuuuuuuunya kat kella,

pagi tadi akak dah minum air, makan kurma dan tembikai.....

lain-lain tu takde stok kat rumah...

kurma ni kan, masa akak kecik2 dulu memang aku tak suka makan. sebabnya mesti sakit gigi. rupa-rupanya kurma tu yang jenis sira (gred rendah).

skrg ni dah tahu pilih kurma yang elok dan tak sakitkan gigi kita, baru la terasa nikmatnya....

kella, takkan pukul 10 dah dahaga kot....

hehehe....

LyNn HaMzAh said...

banyak juga yang kak lynn suka ada kat situ...hehehehe...sabar yer kella...baru kul 11.45 nie...

LyNn HaMzAh said...

banyak juga yang kak lynn suka ada kat situ...hehehehe...sabar yer kella...baru kul 11.45 nie...

MOFASAD said...

rasa pening kepala lak!!!!!

adeeehhh!!









Pssstt : Jom tengok cerita gua buat sempena raya dekat
SINI

LYaFRINA said...

itula.. x tahan tgk y last tu.. dh la tekak lya ni perit y amat..

Nadine said...

Alhamdulillah, I pun suka juga makanan2 di atas, although honey kurang sket sbb I kurang suka yg manis2. Tapi satu je tak pernah cuba lagi..buah Tin. Buah dari syurga tu..mesti sedap kan? :)

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker