Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Tuesday, September 21, 2010

Intro Syawal..

video

layanzz....

5 comments:

Ain said...

malam raya wajibbb perang mercun meletussss....

sama la kat area rumah mak akak, cuma bezanya kami cuma jadi pendengar dan penonton setia sebab takde yang nak suppy mercun tahun ni...

hahaha....

pssst, jiran yang ada baby kecik mesti sakit hati kan....

teringat kenangan malam raya tahun lepas, jiran depan rumah mak mengamuk sebab jiran sebelah rumah dia bakar mercun sampai anak dia nangis takleh tido....

selamba badak dia gi serang anak jiran sebelah rumah...

huhuhu...

Mak Su said...

:))

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

gua kak kampung bunyi mariam sana sini...sampai macik mariam kat kampung gua bising anak tak leh tido

kella said...

k Ain: haah! sana sini bunyi dumm dammm dummm dammm... supllier sana sini kat kampung kak.. hahehehe...
tapi best meriah, syiok!

maksu: senyum mu amat manis dan bererti sekali.. :)

Brutal solo: haah.. meriam lagi power.. takat kami2 ni main mercun ni je la yang berani pon.. yang besar2 kasi orang besar2 ya... hahaha.. sian kat makcik Mariam... ;p

Nadine said...

salam aidilfitri, Kella :)

meriahnya bunyi2an disana. kalau faaz ade kat sana, confirm berkepit je ngan kitaorg. dia ngeri dgn bunyian2 mcm ni..hihi.

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker