Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Thursday, September 23, 2010

Meraikan Syawal...

Serius....


kandid!!


Lelaki ku..


Wanita ku..



2 keluarga, anak sulong dan anak bongsu nenda.. keluarga lain tak sempat nak snap.. semua dah beraya, kalau tak mmg penuh rumah.. :)


Mama buat Nasi Tomato, Nasi himpit, ketupat rendang untuk hidangan hari raya..

Alhamdulillah..kenyang..

sebahagian sajianya..


tak lupa jugak tapai... mama buat juga.. manis letting! :)



ada satu gambar mesti ada!hahaha...




ok jom beraya!

iringJeling: post!


7 comments:

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

kella

gambor pertama tu....walau serius awak tetap cantik dan manis..

gambor dua....wah....kandid tapi nampak perfect

kita suka lihat makanan kat atas tu..sebab kita suka sangat kat tapai pulut....(sebab bubuh dalam daun....)

gambor akhir....i like...

(tq syer entry ttg raya....seperti kita beraya bersama keluarga kella...)

kella said...

k ayu: itu semua lakonan belaka.. hahahaha... semuanya depan kamera posing tak ingat! memang mama kita buat tapai dalam daun apa ntah namanya.. Alhamdulillah katanya menjadi, manis.. dia dah risau juga takut tak jadi kan...

(sama2 la kita k ayu, terima kasih kerana berasa begitu, semestinya kita rasa dekat.. bila kasih telah bertaut... chewah! ) :)

LyNn HaMzAh said...

heheheheh...sangat suka gmbr yg last...sangat cute la korang laki bini...

kella said...

kLynn: hehehe.. gambo ntah hape hape je.. saje suka ngan aksi lam citer dragon ball je tu.. "bergabung".. hehehe.. tq

Nadine said...

Korang berdua sgt comel!! Nak like the last photo 100x =)

Mimy Hamid said...

gambar last tu aku tak tahan wehhhhhh..haha ada aje korang ni..eh laki ko bela jambang eh..amboiiiii..

kella said...

Nadine: comel ke? dah tua tua pun..hehehe..terima kasih kerana like! :D i like u too.. :)

Mimy: hahahaha.. memang weh, aku yang suruh dia simpan jambang tu, saje nak tengok kejantanan skit..hoho.. nampak lain muka dia berjambang..

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker