Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Thursday, August 27, 2009

Lunch with CTIO's PA

Dah dapat jemputan, takkan taknak pi kan... lunch time!! thanks to sis Siti Rozita, PA pada CTIO kami... coz sudi jemput kami makan2, hari Jumaat, sebelum posa ritu...

dapat gak bersua muka ngan pa2 bwh jajahan CTIO office, sebelum ni, asyik dok over da phone je kan..

~ apa lagi Kak Ina, Maksu dan buka tudung tu...! sempat agi posing tu...~

~wah.. K Eda interprem lebih sikit eh.. takpe kak..msg2 pun dah kenyang..~

~OTAI-otai VS Newest~

Thanks to Illa, for ehsan gambar, gue tak bawa kamera ritu!

4 comments:

Mimy Hamid said...

ada yg aku kenal lol..kak ina, maksu, hawa, tu je la...wehh ko under CTIO ke??

kella said...

Haah.. bulan 4 ke 5 hari tu kan tukar.. so, ada CTIO baru. Mr Giorgio..
memang aku dah agak.. ko mesti kenai punya.. maklum la.. kita sebumbung..

Mimy Hamid said...

paling rapat & kenal kak ina la..dulu dia dept aku..dia sgt baik lol...tak lupa maksu yang suka sgt masakkkk..sgt bestt

kella said...

ohh.. aku baru kenai k ina coz dia baru jd PA Vp tu. Maksu pun aku baru kenai.. mereka bdua memang sgt baik!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker