Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Monday, April 11, 2011

'today isn't just another day. today i'll create something beautiful!'

kata kata kat atas tu ialah semangat untuk hari ini, esok .. dan bila bila lah!
sesuai untuk aku dan kamu juga...
(^_^)

------------------------------------------------------------------------------------------




~ dan ini pula ialah 2 set bekal berupa nasi minyak, dengan ayam masak merah dan ulam..
bekal makan untuk hari ini, satu untuk si dia, satu untuk si aku~




ringkas je update ni , nanti ada masa update sambil jalan jalan jenguk kamu... :)
have a great day...
cheersss..

terima kasih pada nuruh hamimi awang atas kesudian mengklik butang 'follow'.. tengkiu.. :)

15 comments:

nabilah_2908 said...

ala..la..la...

sweetnya...husban & wife bawa bekal... :)

jom ke APA KATA HATI pulak ;
PULUT PANGGANG

ardinihumaira said...

nyum3 kalo ulam raja cicah budu cedapnye ;D

Kakzakie said...

Kalau boleh e-mail atau fax makanan dlm bekas tu alangkah bagusnya. (berangan yg tak mungkin terjadi kella).

kella said...

nabilah: bekal ni buleh menjimatkan uang sekali ni... huhu tengkiuu..

Dni: oohhh.. itu mmg sodap! terangkat! :)

Kakzakie: alaa.. kalau la boleh kan..takpe la, kita post kat blog ni pun ok kot akak tutp mata bayangkan aje.. mungkin boleh kenyang gak! :)

MataHati @ MH said...

err..atas nasi tu pokok apa?
tapi comel ah hiasan tu..

kella said...

En Matahati: awak punya komen.. betul betul membuatkan ku senyum meleret sendiri agak lama senyumnya.. hehehe.. sekarang pun masih senyum! hheeh pokok katanya.. hehehe... huhu.. itulah ulam raja namanya.. how sweet la anda ni.. :D

miloais said...

gambo tu cute lah kella...

iols suker gak tapau makanan gi opis
tapi my hb tak suker tapau2 nih!

Cik Pah said...

dua ker saje sayang.. mari kirim kat cik pah sebekas.. mengidam pulak nak makan nasi minyak..

itu ulam sgt menarik

azzey said...

Lapor plak tgk gbr nasi myk dgn lauk ayam masakmerah tu...lagi2 ujan ni..:)

klik HB

♥ manje ♥ said...

ulam raja? menarik betul bekal nih... bole cuba gak =) ~

my everything said...

ala cantiknye :)

Citarasa Rinduan said...

suka sangat dengan gelagat isteri yang solehah ini...


PS: moga panjang jodoh kamu..selamnya hingga akhir hayat..amin

mzhany said...

kella, sedapnya...huhu berbekal eh hari ni, baguss

cun09 said...

salam kella

eeerrrmmm sedapnyeee ^__^

Redbloodsnow said...

wahhh sedapnya. rajin sediakan bekal. klo zie lak..ikut mood..haha :P

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker