Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Thursday, April 21, 2011

Selamat Hari Lahir En Bad!

Selamat Hari Lahir Kepada En Bad,
Semoga En Bad sentiasa dirahmati dan diberkati oleh Allah..
panjang umur dan murah rezeki selalu hendaknya..
Amin..

kata en Bad, dia tak pernah sambut hari lahirnya di pejabat, tambah lagi sambutan secara kejutan seperti ini... terharu katanya...

Ini semua aturan dari Ezura.. beli kek dari secret resepi..choc indulgent gitu...
wah..wah..wah... penuh krimm..
yummy..

~ tu eju yang comel loterh tudung pink tu, sebelah tu kak kin dan en wan.. ~

~ Pian yang ceria! always ceria pun.. dia yang pegi beli kek tu...~

~ Kak Ummi dan Kak ina.. menikmati indulgent sepenuh hati.. :) ~

~ dari bilik pejabat, beralih ke pantry pulak.. hehehehe.. bos pun turun padang.. ~

Selamat Hari Lahir diucapkan sekali lagi kepada en Bad!
semoga apa yang diinginkan dapat dicapai dengan keberkatan Allah..

8 comments:

seminggu sekali said...

ceria2 selalu di ofis :)

LyNn HaMzAh said...

mesti en bad tu terharu sungguh kan...

mzhany said...

selamat hari lahir jugak en.Bad

ct_nurmarlissaa said...

Owh..my second big bos besday..huhuhuhu..tak tau pung....hampeh tui anak buah niee kan...:-)

ciK LyndaWawa igUana said...

encik bad..happy bday jugak..huhuhu

Prince Halilintar said...

selamat hari lahir gak tuk mr bad..

kella said...

terima kasih semuanya atas ucapan itu! :D

Mimy Hamid said...

pantry korang ada meja kan...best nya like umah je

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker