Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Monday, April 4, 2011

KAK INA KL ke tu?

Assalamualaikum,

mesti ramai yang kenal blogger Kak Ina KL kan?
ala.. Kak Ina yang Tertunailah Hasrat Di hati  tu.... mesti ramai kenal punyalah!

aku baru sahaja jumpa dengan dia tadi ni, Kak Ina ada 'date' dengan Kak Mas (blogger sepejabat ku); Ct_Nurmarlissaa

bila Kak Mas bagitau yang Kak Ina nak datang tadi, teruja sangat nak jumpa dia..
aku selalu rujuk blog dia kalau nak cari resepi apa sahaja.. kak Ina ni memang rajin beno memasaknya! orangnya pun aktif sungguh, blognya pun aktif..glamer pulak tu tau..

Bila tengok Kak Ina tadi, macam tak percaya je, tapi bila dah salam, baru le tahu aku sedang di alam realiti... hehhehe..
Kak Ina dan Kak Mas telah keluar untuk minum minum.. aku tak dapatlah nak join sebabnya ..ehem..ehem.. faham2 sudah... GM ada depan mata je, tak boleh le nak melilau...

hmm Kak Ina dan Kak Mas.. jangan marah ye.. kita dah update blog dulu ni dari kalian...
alaaa..tapi sayangla kita tak dapat nak bergambar pun! teruja sangat sampai tak sempat nak amik gambo..

Kak Ina dalam blognya dan kat luar nampak sama sahaja, peramah orangnya...

:)

Pertama kali jumpa blogger secara 'live'..
antara percaya tak percaya..
itulah..
biasanya jari jemari menari rancak menyusun kata..
namun bila mata bersua.. lidah pula terasa kelu untuk berkata..



UPDATE:

lepas diorang balik tadi..
tadi, kak mas beri ini..
kek choklate dari kak mas..
dan cookies itu dari kak Ina KL

terima kasih banyak banyak2..
kek itu sungguh sedap dan cookies itu sangat enak sekali!

:D





















terima kasih.. atas rezeki ni..

7 comments:

luahfikiran said...

SALAM,
TAK ADA GAMBAR KE? NAK KENAL BLOGGER2 YG LAIN TU !

Kakzakie said...

Bila mata bertemu lidah kelu berbicara lain macam je bunyinya kella....

ardinihumaira said...

dni lom penah jumpa blogger yang bukan kawan dni. teringin juga :)

kak ina kl (2) said...

wah kamu dah update dulu yer..tq sudi turun nak jumpa akak.

tulah pasal..jumpa sekejap ajer kan..terlupa pulak nak ambil gambar..insyallah kalau singgah kat ikan bakar bellamy akak call kkk...

cun09 said...

salam kella ^__^

eerrrmmm jupe betul2 n kita hanya mengadap pc memang berbeza....kak liza pun penah alami perkara yg sama...padahal jarak umah 15 min jee...ALLAH udah tetapkan dialam maya juga kami kenal ^_^ tp memang seronok...moge ukhuwah kita sume di redhai oleh ALLAH...

**moge sihat,nk jupe kella juge ^_^**

mzhany said...

waaa...kella jumpa blogger femes tuh ummm....

munna said...

wah! bestnya dapat jumpa kak ina kl dan rasa kukis dia yg glamer tu

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker